Двовимірний штрих-код дозволяє одержати повну інформацію про поштове відправлення у будь-якому місці.

Великі відправники і дистрибъютери забезпечують свої вантажі і іншу продукцію двовимірними штрих-кодами, щоб кінцеві отримувачі або споживачі мали повну інформацію про відправлення (посилку, бандероль, лист та ін.), могли просто і зручно вносити її у свої контрольні й інформаційні системи безпосередньо із самого відправлення. Крім того, двовимірна технологія ідентифікації дозволяє істотно полегшити інтеграційні проекти між інформаційними системами постачальника і отримувача. Не варто забувати, що відправники контролюють товар на полках як у своїх складах, так і в проміжних складах. Двовимірний штрих-код зручний для мерчендайзерів. Після сканування вони відразу і на місці одержують інформацію про те, коли поступило відправлення, який у нього термін проходження, коли і ким він був відвантажений, які рекомендації з обережністю розміщення відправлення на полках. Усе це гарантує прозорість у ланцюзі постачань.

За рахунок використання двовимірних штрих-кодів у сучасних компаніях логістика стає більш прозорою. Легко і просто, відсканував один двовимірний штрих-код, зрозуміти, відкіля надійшло відправлення, кому і куди воно направляється з первинного або з проміжного центра, довідатися номенклатурний склад вантажу з інформацією про властивості кожної партії усередині вантажу: термінах проходження, датах відпровлення, аж до серійних номерів. Так кур'єрські і поштові компанії відправляють посилки і листи в мішках. Кожен мішок сортований по конкретному напрямку (регіону) . У двовимірний код можна записати весь склад посилок по напрямку, реквізити напрямку, куди і кому призначена кожна посилка. Не маючи онлайн зв'язку з інформаційною системою, співробітник завжди зможе вважати штрих-код терміналом збору даних і перевірити, чи є усі в комплекті.








Дата добавления: 2015-09-29; просмотров: 588;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.