Оформлення звіту

Щоб добитися естетичного вигляду, об’єкти на формі вирівнюють чи переміщують у режимі конструктора. Для вирівнювання вибраних об’єктів використовують команді меню Формат/Выровнять. Для переміщення вибраного об’єкта покажчик миші треба навести на його межу і, коли він набуде вигляду долоні, виконати перетягування. Поле буде переміщатися разом зі своїм підписом. Щоб ці елементи перемістити окремо, покажчик потрібно навести на верхній лівий маркер поля або підпису, де він має набути вигляду вказівного пальця, піднятого вгору, і виконати переміщення.

Виділити декілька об’єктів можна за допомогою миші при натиснутій клавіші Shift.

Зовнішній вигляд об’єктів змінюють за допомогою кнопок панелі інструментів Формат. Кнопка Автоформат дозволяє вибрати стилі форматування й атрибутів зовнішнього оформлення звіту.

Переглянути та змінити будь-які параметри налагодження об’єкту можна командою Свойства з контекстного меню або за допомогою кнопки Свойства панелі Конструктор отчетов.








Дата добавления: 2015-07-24; просмотров: 635;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.006 сек.