ВИСНОВОК НЕЗАЛЕЖНОГО АУДИТОРА. Раді директорів ВАТ «Факторія»

Раді директорів ВАТ «Факторія»

Ми здійснили аудиторську перевірку Балансу ВАТ «Факторія» станом на 31 грудня 200Хр., що додається, звіту про фінансові результати, звіту про рух грошових коштів та звіту про власний капітал за рік, що закінчився на вказану дату. Відповідальність за цю фінансову звітність несе керівництво ВАТ «Факторія». Нашим обов'язком є письмове висловлення думки про цю фінансову звітність на основі аудиторської перевірки, що ми здійснили.

Ми здійснили аудиторську перевірку відповідно до Міжнародних стандартів аудиту. Ці стандарти зобов'язують нас планувати і здійснювати аудиторську перевірку таким чином, щоб забезпечити достатню впевненість щодо того, чи фінансова звітність не містить суттєвих викривлень.

Під час аудиторської перевірки проаналізовано принципи бухгалтерського обліку, які використовуються підприємством, а також здійснено оцінку загального подання фінансової звітності.

Ми вважаємо, що наша аудиторська перевірка забезпечує достатню основу для письмового висловлення нашої думки.

На нашу думку, фінансова звітністьнадає достовірну та об'єктивну картину фінансового стану компанії станом на 31 грудня 200Хр., результатів її господарчої діяльності, руху грошових коштів, змін у власному капіталі за рік, що закінчився на вказану дату, відповідно до Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку.

 

15 березня 200Хр.

Аудиторська фірма «Експерт»

м. Київ, Україна

/підпис/ ПІБ керівника

 

Додаток 3

 

ЗРАЗОК УМОВНО-ПОЗИТИВНОГО АУДИТОРСЬКОГО ВИСНОВКУ

 








Дата добавления: 2014-12-13; просмотров: 667;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.