Висновок

Виконавши курсовий проект, ми ознайомилися на практиці з виконанням таких складових державного земельного кадастру як: кадастрове зонування; кадастрові зйомки; бонітування ґрунтів; економічна та грошова оцінка земельних ділянок; кадастровезабезпечення формування об’єктів земельної власності; формування сервітутних відносин; кадастрове забезпечення договорів оренди землі; державна реєстрація земельних ділянок.

В результаті проведення земельно-кадастрових робіт на території земельної ділянки особистого селянського господарства були отримані дані щодо бонітування ґрунтів , показники грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення, а також ми розглянули кадастрове зонування і зйомку, ознайомилися з економічною оцінкою земель.

При проведенні кадастрового зонування визначили кадастровий номер заданої земельної особистого селянського господарства. При проведені кадастрової зйомки ми отримали характеристику земельної ділянки за площею та складом угідь. Крім цього були вирахувані площі сільськогосподарських угідь в розрізі агровиробничих груп ґрунтів.

При проведенні кадастрового зонування визначили кадастровий номер заданої земельної особистого селянського господарства – 7121289200:01:002:0008.

Після обліку земель була проведена робота з бонітування грунтів і визначення середньозваженого балу бонітету, який був використаний для розрахунку грошової оцінки.

Зібравши всі необхідні дані, зробивши їх аналіз ми зможемо забезпечити необхідною інформацією зацікавлені підприємства, установи і організації, а також громадян, з метою регулювання земельних відносин, раціонального використання та охорони земель, визначення розміру плати за землю, здійснювати контроль за використанням земель і охороною земель.

 

.









Дата добавления: 2014-12-13; просмотров: 1124;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.