ВИСНОВОК

Мережа LTE є високошвидкісною стільниковою мережею високої мобільності, яка здатна замінити свою попередницю UMTS. В Україні мережа UMTS розгорнута слабко, тому має сенс відразу почати проектування та впровадження мережі LTE. Система відрізняється високою гнучкістю при роботі з продуманими модулями взаємодії в різноманітних ситуаціях. Слід відмітити високі характеристики абонентського мобільного пристрою в порівнянні з пристроями попередніх систем. Подальшим розвитком перспективи LTE 10 версії в Україні та світі та перегляд і подальший зрівняльний аналіз найближчого конкуренту у своєму класі мережі Wi MAX, який має мало нижчі технічні характеристики але поступово інтегрується в стільникові мережі України та світу. Модернізація технології продовжується. На сьогоднішній розробки анонсував часткові специфікації одинадцятої версії стандарту та продовжує подальшу роботу.

Розвиток бездротових технологій зв'язку за останні десять років зробив величезний стрибок вперед. Швидкість надання бездротового доступу зросла в десятки разів. Широкий спектр послуг, висока якість обслуговування, досить висока мобільність - ось чим відрізняються сучасні бездротові мережі зв'язку.

Прихід мереж четвертого покоління можна вважати новою віхою в розвитку не тільки в стільниковому зв’язку, але й у житті багатьох людей, які

одержать новий рівень мобільності й доступності.

Не тільки бізнес, але й життя пересічної особи стануть по-справжньому

контрольованими завдяки високим швидкостям передачі даних з мінімальними затримками, що дозволить оперативно уникати промахів в повсякденній діяльності і попереджати критичні ситуації.








Дата добавления: 2014-12-22; просмотров: 1114;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.