Вибір обладнання електроживлення

Електроживлення обладнання базової станції здійснюється від мережі змінного струму напругою 220 В. Напругу живлення 220 В взято з трансформаторної підстанції (ТП) і заведено в приміщення для розміщення обладнання базової станції.

Напругу живлення надходить у ввідно-розподільний пристрій, звідки живлення подається на контур загального освітлення, систему опалення, кондиціонер і джерело безперебійного живлення (ДБЖ) змінного струму.

ІПБ змінного струму включає в себе випрямно-зарядний пристрій, блок акумуляторних батарей та інвертор. Від випрямно-зарядного пристрою харчування постійного струму 48 В подається на комутатор «Cisco ME 3600 X 24CX», підзарядку акумуляторних батарей та інвертор. Акумуляторна батарея включається в роботу у разі припинення подачі живлення від ТП. Інвертор перетворює постійний струм напругою 48 В у змінний струм напругою 220 В і живить радіомодулі «Flеxi Multiradio» (РМ).

Для захисту внутрішнього обладнання від перенапруги в розріз кабелю живлення ставляться грозорозрядники, з'єднані з «землею» через заземлювальну шину (ГЗШ).

Схема електроживлення базової станції показано на Рисунку 2.11.

 

 

Рисунок 2.11 - Схема електроживлення базової станції.

 

 

Зробимо розрахунки потужності споживаної обладнанням для визначення типу автоматичних вимикачів, групи обліку електроенергії і ДБЖ змінного струму.








Дата добавления: 2014-12-22; просмотров: 1191;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.