Програма аудиту. При проведенні аудиту установчих документів і власного капіталу аудитор роз­поділяє всю сукупність інформації на підсукупності і приймає рішення за

При проведенні аудиту установчих документів і власного капіталу аудитор роз­поділяє всю сукупність інформації на підсукупності і приймає рішення за результа­тами оцінки системи внутрішнього контролю і бухгалтерського обліку про метод ор­ганізації перевірки (суцільний, вибірковий, аналітичний чи комбінований) і за обраним методом перевіряє кожну із підсукупностей.

Аудиторська фірма _______________________

Підприємство______________________________

Період перевірки _________________________

Терміни перевірки__________________________


ПРОГРАМА АУДИТУ УСТАНОВЧИХ ДОКУМЕНТІВ І ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ

№ з/п Перелік аудиторських процедур Вико­навець Метод перевірки Примітки аудитора
1. Аудит статутного капіталу
1. Вивчення установчих документів: визначення виду власності; якими видами діяльності дозволено займатися; зміни та доповнення до установчих документів; вивчення протоколів зборів учасників, акціоне­рів, наказів керівників та встановлення недозво-лених операцій із капіталом; порядок розподілу прибутку за статутом та рішеннями зборів акціонерів.      
2. Перевірка розміру статутного фонду заявленого та сплаченого, його відповідності встановленому зако­ном мінімуму.      
3. Перевірка складу та структури статутного фонду: кількість та вид акцій, номінальна вартість; склад засновників; складання переліку власників, які володіють більш ніж 5% статутного фонду; акціонер, який володіє контрольним пакетом; фінансовий стан засновників (крім фізичних осіб) акціонерного товариства відносно їх спроможно­сті робити внески до статутного фонду.      
4. Перевірка дотримання термінів відкритої передплати на акції та строків сплати у разі випуску цінних папе­рів у період перевірки.      
5. Перевірка дотримання правил та вимог додаткового випуску акцій.      
6. Перевірка порядку оцінки внесків до статутного фон­ду згідно з установчими документам.      
7. Визначення правильності формування та змін статут­ного фонду: перевірка виконання бізнес-плану; і перевірка повноти і виду внесків учасників і зас­новників; правильність відображення в обліку несплаченого капіталу; перевірка термінів погашення заборгованості зас­новниками, учасниками, акціонерами.      








Дата добавления: 2014-12-09; просмотров: 816;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.