А тепер будьте уважні!

Якщо ми глянемо на Зовнішнє і Внутрішнє людини, то побачимо, що зовнішнє нескінченне і внутрішнє теж нескінченне.Отже, людина знаходиться посередині, коли мова йде про Зовнішнє і Внутрішнє.

Якщо ми подивимося Вперед і Назад, то також побачимо, що попереду і позаду нас простирається нескінченність.Отже, і в цьому смислі людина знаходиться в центрі.Якщо ми подивимося Вверх і Вниз, ми також побачимо, що зверху людини – нескінченність і знизу людини – нескінченність, і в смисліпростору, і в смислі еволюції, і в смислі ієрархії.Отже, людина і тут знаходиться посередині.

Ці жміркування будуть справедливі для Лівого і Правого; а також для будь-якої рослини, тварини, комахи, для самої Землі, нарешті, вони справедливі для будь-якої планети, для будь-якої системи, для будь-якої галактики.

Таким чином,кожна людина на цій землі (і ви в тому числі), знаходиться в центрі всесвіту. Вицентр всесвіту у всіх смислах! Ви, як і будь-яка істота на цій землі,центр світу! Так улаштований цей світ.Наші предки саме це мали на увазі, коли говорили, що весь Всесвіт, включаючи Сонце, обертається навколо Землі.

Кожна людина на цій планеті – образ, подібний до Бога, тому що кожна людина споконвічно знаходиться в центрі.Все навколо, кожний предмет є образом, подібним до Бога.

Чому ж люди цього не знають і не бачать?Тому що занурились у свої обмежувальні думки.

Свідомість – це Бог.Ви шукаєте Бога?Ви – Його образ.Тому що ви – це свідомість, і ви споконвічно знаходитесь у центрі, як ми це вже виявили.Ви шукаєте знання?Ви споконвічно все знаєте.Тому що ви споконвічно з’єднані з кожною точкою цього світу, з усіма речами.

Любов, щастя, свобода – це Ви!

2. ОЗДОРОВЛЕННЯ ЕМОЦІЙНОЇ СФЕРИ

Оздоровлення емоційної сфери зазвичай огортається завісою неуцтва і нерозуміння того факту, що почуття – це важлива частина життєвої сили, яка проходить через нас.

Ми живемо в суспільстві, яке здебільшого боїться емоцій. Наш патріархальний менталітет украй підозріло ставиться до жіночого аспекту буття – емоцій, почуттів. Раціональний розум, забезпечуючи безпеку індивіда, боїться втратити контроль над ситуацією, що найчастіше трапляється при глибоких емоційних переживаннях.Оскільки західною культурою приймається чоловічий, раціональний підхід до життя і зневажається жіночий – емоційно чуттєвий, то все це не може не позначатися на психічному здоров’ї людини.

Психовалеологічний підхід стосовно почуттів полягаєв тому,щоб досліджувати їх і відкрити для себе велике джерело сили, якенесе нам кожне з почуттів.








Дата добавления: 2015-09-29; просмотров: 695;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.008 сек.