Коли людина починає боятися життя, вона напружується. Чим більше в неї страхів, тим більше напружень. З часом ці напруги перетворюються на хворобу.

Чим менше у людини страхів і напружень, тим краще вона з’єднується зі своїм тілом, тим яскравіше і глибше вона переживає стан життя (насолоду), тим менше вона схильна до захворювань.

Тепер настав час поговорити про щастя.

Усі люди прагнуть дощастя. Щастяце коли ми Тут і Зараз, коли ми приймаємо участь у тому, що відбувається в дану мить, не оцінюючи її ніяк.Тоді ми переживаємо найглибші й найрізноманітніші завідтінками почуття, тоді ми єдині з буттям, тоді ми по-справжньому щасливі.

Звідки береться у людини почуття дискомфорту?Від роздільності з буттям, з реальним світом.Як це відбувається?Через переконання, що цей світ ворожий.Що ми робимо, коли нам десь щось не подобається, коли ми боїмося чогось?Ми йдемо з цього місця або тікаємо.Цей же прийом ми застосовуємо відносно всього власного життя.

Якщо ми прийшли в цей світ учитися бути щасливими, виходить, все так і повинно відбуватися.Якщо ми прийшли в цей світ учитися не давати оцінок, не порівнювати, приймати Всесвіт як єдиний організм, а не дробити його на шматочки – це мені подобається, аця частина – ні, виходить, все так і повинно відбуватися.Навчившись любити й приймати все, з чим зустрічаємось у своєму житті (Всесвіт досконалий!), ми з’єднуємося з Першоджерелом і стаємо вільними і сильними








Дата добавления: 2015-09-29; просмотров: 599;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.