Основні принципи організації рекламного показу товарів у вітринах магазину

Показ товарів у вітрині повинен заздалегідь плануватися. У зв'язку з чим графік рекламного показу товарів у вітринах обов'язково координують із загальним планом рекламних заходів магазина.

Розподіл вітрин між відділами або групами товарів необхідно завжди проводити з врахуванням об'єму продажів, що є основним в організації продажів. Якщо популярність магазина пов'язана з певною групою товарів, то ці товари мають бути постійним об'єктом рекламного показу в центральних вітринах.

У вітринах повинен показуватися товар, що має попит. Тому рекламна служба повинна постійно відстежувати всі новини і події, які можна використовувати при рекламному показі товарів у вітрині з метою посилення їх реалізації.

Кількість і асортимент виставлених у вітрині товарів повинні відображати потенціал і образ магазину. У цьому сенсі слід дотримуватися принципу, що надлишкова кількість виставлених товарів надає вітринам магазина «дешевому» вигляду, а також знижує їх сприйняття споживачем.

Товар для рекламного показу у вітринах повинен ретельно відбиратися. Дуже часто ефективність вітрин магазина знижується із-за невідповідного вибору декоративного оформлення.

Показ товарів у вітринах має бути простим і зрозумілим. Задник вітрини ні в якому разі не повинен відволікати увагу від показуваного у вітрині товару. Як правило, хороший задник вітрини забарвлюється в нейтральні або ослаблені тони, тим самим виділяються і пожвавлюються виставлені у вітрині товари.

Вітрини магазина мають бути добре освітлені. Освітлення є одним з основних чинників, що впливають на рекламний показ товарів у вітрині. Потік світла у вітрині повинен розподілятися рівномірно, за винятком тих випадків, коли декоратор, бажаючи додати особливу виразність групі виробів, використовує для цього яскраве направлене освітлення або підсвічування товарів.

Вітрини магазина повинні завжди міститися в чистоті. Ніщо не може так зіпсувати враження про магазин, як запорошені і недбало оформлені вітрини.

Рекламні звернення, поміщені у вітрині, мають бути лаконічні за змістом і ясно виражати основну думку, яку магазин хоче донести до зведення споживачів.

Все більше визнання знаходять останніми роками динамічні вітрини, оскільки в процесі рекламного показу товарів вони більшою мірою привертають до себе увагу з боку споживачів.








Дата добавления: 2015-08-21; просмотров: 901;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.008 сек.