ЗБЕРІГАННЯ ТА ВИДАВАННЯ ІНВЕНТАРНИХ ДОКУМЕНТІВ, ВИКОНАНИХ НА КАЛЬЦІ, ВНЕСЕННЯ ДО НИХ ЗМІН

Прийняти документи каталожних карток попримірникового обліку. Звірити гриф секретності, найменування, облікові номери на кожному аркуші документа з обліковою карткою, кількість аркушів з перерахунком, підпис в обліковій картці за звірку реєстраційних даних. Перевірити правильність даних про документ у каталожній картці.

Оформлення документів в обкладинки (шляхом додання до документів обкладинки та чистого першого та останнього аркушів, прошиваються (без обкладинки), аркуші нумеруються на зворотній стороні останнього аркуша проставляється штамп та заповнюються його реквізити (робиться напис цифрами та прописом про кількість прошитих аркушів, перший і останній аркуші враховуються як аркуші без грифа секретності), опечатуються за допомогою паперової наклейки з відтиском печатки РСО “Для пакетів” і засвідчується підписом працівника РСО) з проставленням на них облікових номерів документа та кількості аркушів (з перерахунком). Розкласти документи в шафи, а каталожні картки розмістити в картотеці.

Після внесення змін в документ перевірити правильність їх внесення на підставі облікової картки, наявність на аркушах документа номера повідомлення на заміну, літера запису, запис про внесені заміни на аркуші реєстрації, списання документа в особистому рахунку. Звірка розміток в інвентарній картці про місце знаходження вилучених аркушів з номенклатурної справи.

 








Дата добавления: 2015-08-14; просмотров: 1501;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.