Конструкція гідродвигуна

Основними складовими конструкції гідро двигуна являються: корпус в якому змонтований циліндрово-поршневий вузол двигуна, стакан в якому змонтований вихідний вал зі штоками та поршнями, карданний вузол, блок циліндрів, плунжери та кришка.

 
 

Конструкція гідродвигунів різних типів складаються з великої кількості деталей, складних за геометричною формою та унікальними за призначенням. Кожний конкретний агрегат в своїй конструкції має в середньому від 50 до 100 деталей. Основними деталями гідродвигунів являються: корпус двигуна (1), корпус блоку циліндра (2), кардан (3), шатуни поршнів (4), стакан (5), вал (6), розприділючий золотник (7), кришка (8) (рис. 7.1).

 

7.11. Загальні питання організації ремонту агрегату

Як правило, ремонт однотипних агрегатів виконують в окремих приміщеннях по замкнутому технологічному циклу починаючи від розбирання агрегату на вузли закінчуючи складанням (вузловим та загальним), та контрольно-здавальним випробуванням.

З цього циклу виключається два етапи попереднє та кінцеве очищення агрегату перед розбиранням на вузли, кінцеве очищення деталей агрегату після розбирання вузлів, а також кінцевий етап – випробування агрегату після загального складання. Це обумовлено тим, що очищення агрегату та його деталей, та випробування агрегату після ремонту, вимагає специфічних умов виконання цих робіт, спеціального обладнання та відповідної кваліфікації виконавців. Разом з цим, виконання цих робіт пов’язано з дотриманням відповідних вимог техніки безпеки, охорони парці та навколишнього середовища.








Дата добавления: 2015-06-10; просмотров: 703;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.