Водовідкачуючі насоси

Водовідкачуючі насоси призначенні для викачування зовні води, яка проникла в корпус машини через ущільнення.

На машині розташовані три водовідкачуючі насоси: носовий і кормовий з електроприводом та середній насос, який розташований у силовому відділенні та має механічний привід від двигуна машини через редуктор компресора.

Кормовий водовідкачуючий насос розташований у кормовій частині десантного відділення під правим сидінням. Він виконаний в одному агрегаті з паливним насосом ТДА і отримує привід від електродвигуна.

Насос включає :

корпус; крильчатку;

вал крильчатки; самопіджимні манжети.

Викид води здійснюється крізь вивідний трубопровід, один кінець якого з’єднаний з вихідним патрубком насосу, а другий виведений на дах десантного відділення. Для виключення зворотного попадання води ззовні крізь вивідну трубу на верхньому кінці її встановлений зворотний клапан. Зверху клапан закритий броньовим щитком.

Передній водовідкачуючий насос розташований праворуч попереду у силовому відділенні. Він отримує привід від електродвигуна. Передній насос за своєю будовою та принципом дії такий же, як і кормовий насос.

Середній водовідкачуючий насос отримує привід від двигуна через редуктор компресора. Він скомпонований в одному блоці з редуктором компресора і розташовується у силовому відділені позаду двигуна.

Насос складається з:

корпусу (плитка);

крильчатка.








Дата добавления: 2015-04-19; просмотров: 906;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.