Перевірка регулювання та регулювання зазору у механізмі виключення головного фрикціону

Інструмент, пристосування та експлуатаційні матеріали:ключі 10х12, 14х17, 19х22, 27х30, плоскозубці (в ящику механіка-водія) , проволока КО 1,4, щуп (у ящику для ЗІП), пристосування для провертання колінчатого вала двигуна (у груповому комплекті ЗІП).

Викрутити болти кріплення ребристого листа корпуса і підняти його до установки на стопор.

Викрутити болти кріплення кришки 3 (мал. 119) люка головного фрикціону і кожуха над стрілкою 2 і зняти кришку. На її місце установити пристосування для провертання колінчатого вала двигуна, попередньо ввівши шестірню пристосування в зачеплення з зубчастим вінцем маховика 18.

Провертаючи пристосуванням колінчатий вал двигуна, установити кожух головного фрикціону так, щоб стакан пружини, розташований ліворуч від виштампування на кожухові, знаходився по центру люка головного фрикціону.

Зняти пристосування з люка головного фрикціону.

Расконтрить і викрутити болти кріплення стопорної пластини 7, щостопорить гайку 6.

Зняти стопорну пластину 7 і відвернути гайку 6 на 1— 2 обороти.

Ввести щуп розміром 6,7 мм у зазор А і, закручуючи гайку 6, відрегулювати зазор між корпусом 13 підшипника і важелем 4 так, щоб щуп переміщався в зазорі з незначним люфтом.

Не виводячи щупа з зазору, на гайку 6 установити стопорну пластину 7 так, щоб отвори у пластині збігалися з отворами в кожухові, і зафіксувати її болтами, закрутивши їх від руки.

Вивести і знову ввести щуп у зазор А, при цьому щуп розміром 6,7 мм повинний переміщатися без зусилля з незначним люфтом, а щуп розміром 7 мм —з незначним зусиллям.

Закріпити стопорну пластину, закрутивши болти до притиснення пластини до кожуха, а потім відвернути болти на 1—2 обороти, при цьому стопорна пластина повинна вільно переміщатися в межах зазору між отворами і болтами. Законтрити гвинти попарно проволокою.

Установити пристосування і провернути колінчатий вал двигуна так, щоб друге виштампування зайняло положення першого виштампування. Зняти пристосування. Відрегулювати зазор А у порядку, зазначеному вище.

Установити пристосування і провернути колінчатий вал двигуна так, щоб третє виштампування зайняло місце другого.

Зняти пристосування. Відрегулювати зазор А у порядку, зазначеному вище.

Установити кришку люка головного фрикціону і кожух над стрілкою на місце і закріпити їх.

Установити ребристий лист корпуса на місце і закріпити його.








Дата добавления: 2015-04-19; просмотров: 1094;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.