Складання візка

Візки складають на механізованих потокових лініях які можуть мати 7 позицій.

І позиція обладнана складальним стендом з фіксаторами для колісних пар, які підбирають з різницею по колу катання не більше 6 мм. На колісні пари монтують буксові пружинні комплект.

Потім на опору стенда встановлюють піддон центрального ресорного підвішування (ЦРП) з комплектом пружин, на які потім вкладають НБ.

Далі за допомогою кран-балки встановлюють раму на к/п, та гідравлічними домкратами стенду піднімають піддон, стискуючи пружинні комплекти.

Встановлюють підвіски ЦРП (серги, тяги, валики), з¢єднують піддон з рамою візка. На різьбові кінці шпінтонів навертають кріпильні гайки.

На ІІ позиції монтують важільну гальмову передачу. Валики, які з’єднують важелі, затяжки та тяги, встановлюють головками всередину візка та шплінтують їх. Після монтажу важільної передачі встановлюють та закріплюють запобіжні скоби.

ІІІ позиція призначена для затягнення гайок кріплення шпінтонів та ЦРП. Тут же встановлюють гідравлічні гасильники коливань, повідки, ковзани.

На візку, яка буде встановлена з котлового боку вагона, навіщують генератор та привід генератора.

ІУ позиція обладнана спеціальним гідравлічним стендом, що імітує вертикальне навантаження від маси вагона.

Тут регулюють зазори вертикальних боковин, поперечних та повздовжніх ковзанів, а також симетричність балки за допомогою повідків.

У позиція контрольна якості складання візків.

УІ позиція знежирювання поверхонь та фарбування.

УІІ позиція сушіння.

 

 

4.3 Виготовлення та ремонт елементів ресорного підвішування

 








Дата добавления: 2015-02-28; просмотров: 660;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.