Пожежна безпека під час проведення масових заходів

Під час проведення масових заходів у школі (на вечорах, при проведенні ялинок і ранків, демонстрації кінофільмів) місця масового перебування учнів рекомендується розміщати в нижніх поверхах і мати не менш двох евакуаційних виходів, обладнаних світними покажчиками.

У приміщеннях, у яких проводяться масові заходи, забороняється:

- курити;

- встановлювати в проходах стільці;

- закривати на замки двері евакуаційних виходів;

- закривати вікна приміщень ґратами;

- впускати в приміщення людей у кількості, що перевищує розрахункове.

При відсутності електрики в приміщенні масові заходи (ялинки, ранки) проводити тільки в денний час. Заборонено при проведенні новорічних заходів застосовувати свічі, запалювати феєрверки, прикрашати ялинку целулоїдними іграшками, марлею, ватою, не просоченої вогнегасною речовиною. Напруга на лампочках гірлянд повинна бути не вище 12 В , а потужність – не більш 25 Вт.

Відповідальність за проведення масових заходів покладена на керівника навчального закладу. Він призначає відповідальних чергових, що у випадку виникнення пожежі повинний викликати пожежну охорону і діяти відповідно до плану евакуації людей, організувати гасіння пожежі наявними в наявності засобами.

 








Дата добавления: 2015-01-09; просмотров: 922;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.