Коротка характеристика сухих бактеріальних заквасок VIVO

І способів їх використання

Симбілакт VIVO

Склад: концентрат біфідо-, лакто-, пропіоновокислих і оцтовокислих бактерій (B.bifidum, B.longum, L.diacetilactis, Str.thermophilus, P.freudenreichii, Lactobacillus acidophilus). Молочнокислі бактерії: 7·109 КУО/г, біфідобактерії: 6·109 КУО/г.

Метод приготування:

1. 1 літр молока прокип'ятити 5 хв. Охолодити температури 35-37 С°. Молоко торгової марки «На здоров'я» кип'ятіння не потребує. Його достатньо підігріти до вказаної температури.

2. Закваску у флаконі залити кип'яченою водою кімнатної температури до 2/3 флакона, закрити гумовою кришечкою. Ретельно розмішати до повного розчинення.

3. Внести розчинену закваску в молоко, ретельно перемішати і залишити для заквашування в термосі. Тривалість сквашування становить 6-9 годин. Сквашувати до густої консистенції.

Готовий продукт охолоджують. Зберігають в холодильнику при температурі +2….+6С° не більше 2 діб.

Симбілакт VIVO з лактулозою

Склад: містить не менше 5·1010 дружніх людині живих ліофілізованих бактерій Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactococcus lactis ssp. diacetilactis, Lactococcus lactis ssp. cremoris, Propionibacterium freudenreichii, Acetobacter ssp. aceti, Lactobacillus acidophilus і 50 мг лактулози.

Метод приготування відповідає заквасці «Симбілакт».

Активною основою даного пробіотика є симбіоз дружніх людині біфідо-, лакто-, і пропіоновокислих бактерій, відібраних за антагоністичної активності до патогенної та умовно патогенної мікрофлори шлунково-кишкового тракту і володіють максимальним синергетичним ефектом. Лактулоза, що входить до складу, досягає в незміненому вигляді товстої кишки і вибірково стимулює ріст і життєдіяльність індигенних (власної) мікрофлори (біфідо-і лактобактерій).

 

Йогурт VIVO

Склад: болгарська паличка, ацидофільна паличка, молочнокислий стрептокок: 6·109 КУО/г.

Метод приготування:

1. 1 літр молока прокип'ятити 5 хв. Охолодити до температури 37-45С°. Молоко торгової марки «На здоров'я» кип'ятіння не потребує. Його достатньо підігріти до вказаної температури.

2. Закваску у флаконі залити кип'яченою водою кімнатної температури до 2/3 флакона, закрити гумовою кришечкою. Ретельно розмішати до повного розчинення.

3. Внести розчинену закваску в молоко, ретельно перемішати і залишити для заквашування в термосі. Тривалість сквашування становить 5-9 годин. Сквашувати до густої консистенції.

Готовий продукт охолоджують. Зберігають в холодильнику при температурі +2….+6С° не більше 2 діб.

 








Дата добавления: 2016-10-17; просмотров: 599;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.