Архітектурна схема Інтернет-порталу з системою документообігу

Інтеграція Інтернет-порталу з сучасною системою документообігу Інтранет-порталу дає змогу прискорити і спростити цикл розробки нормативних документів - від отримання доручення до публікації. Така архітектура доцільна для установ, які готують та розповсюджують великий обсяг нормативних актів.

Рисунок 4.6. Архітектурна схема Інтернет-порталу з системою документообігу.

 

Портал міністерства та державної установи, які не мають територіальних підрозділів

До цієї категорії можна віднести міністерства і державні установи України та її суб'єктів, що не взаємодіють безпосередньо з юридичними і фізичними особами, але визначають загальні правила й умови соціально-господарської діяльності. Такі установи не підтримують двонаправлену взаємодію з цільовою аудиторією, але публікують значний обсяг змінної інформації, для керування якою потрібні професійна система управління контентом та висококваліфікований персонал. Технологічне забезпечення порталу для таких установ містить Content Management Server 2001 сімейства Microsoft.NET Enterprise Servers, який полегшує публікацію великих обсягів інформації і спеціально призначений для роботи з Commerce Server 2000 і Інтранет-порталом документообігу SharePoint Portal 2000.

Система керування контентом Content Management Server 2001 забезпечує:

■ керування повноваженнями працівників через надання прав доступу;

■ колективну роботу;

■ організацію процесу видачі доручень, розробки, схвалення і публікації матеріалів;

■ «віртуалізацію» - створення у співробітників відчуття, що вони готують матеріали безпосередньо для порталу, хоча реально до отримання необхідних віз і дозволів вони розташовують їх на певному власному «віртуальному порталі»;

■ «стейджинг» - можливість практично миттєво зняти з порталу помилкові матеріали, відновивши попередній коректний стан. Зафіксовані копії контента і структури порталу (стейджі) також можуть використовуватися для передачі підвідомчим установам як зразки-заготовки для їхніх порталів.

 








Дата добавления: 2016-06-24; просмотров: 1036;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.