Оприлюднення інформації щодо результатів перегляду звітно-статистичної документації

5.1. За результатами перегляду звітно-статистичної документації щороку у терміни, визначені планом державних статистичних спостережень, формується та оприлюднюється на веб-сайті Держслужби статистики Загальний табель (перелік) форм державних статистичних спостережень та Альбом форм державних статистичних спостережень.

 

5.2. Розпорядчі документи про затвердження звітно-статистичної документації, зареєстровані (у разі потреби) в Міністерстві юстиції України, в електронному та паперовому вигляді подаються їх розробниками самостійному підрозділу Держслужби статистики, до повноважень якого належить організація правової роботи, для розміщення в інформаційно-правовій системі ЛІГА:ЗАКОН, самостійному структурному підрозділу Держслужби статистики, відповідальному за інформаційно-публікаційну діяльність – для розміщення на веб-сайті Держслужби статистики, самостійному структурному підрозділу Держслужби статистики, відповідальному за організацію та координацію робіт щодо удосконалення звітно-статистичної документації – для формування Загального табеля (переліку) форм державних статистичних спостережень та Альбому форм державних статистичних спостережень.

 

 








Дата добавления: 2015-10-09; просмотров: 620;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.