Оплата за навчання та фінансова підтримка студентів у деяких країнах ЄС

Країна Оплата за навчання Фінансова підтримка для навчання за кордоном
Австрія Навчання безплатне для громадян країни, ЄС та деяких інших категорій. Оплачується навчання студентів, які є громадянами інших країн. Студенти, які отримують національний грант, мають право на фінансову допомогу для навчання за кордоном на термін до 20 місяців.
Бельгія Після перевірки на платоспроможність установлюється платня за навчання залежно від рівня навчання. Платня за навчання біля 650 євро на рік. Фінансової допомоги для навчання за кордоном не надається.
Великобританія Платня за навчання встановлюється після перевірки на платоспроможність і залежить від прибутку. Для громадян ОК та ЄС здобуття бакалаврської освіти коштує 1025 фунтів стерлінгів. Фінансова допомога може надаватися як для вивчення окремих курсів, так і для повного навчання за кордоном.
Греція Навчання безоплатне для студентів, які є громадянами країни та ЄС. Студенти інших країн навчання оплачують. Загальної державної фінансової підтримки для навчання за кордоном немає.
Іспанія Після перевірки на платоспроможність установлюється платня за навчання для студентів, які є громадянами країни, ЄС та зарубіжних студентів. Державної фінансової підтримки для навчання за кордоном не надається.
Італія Після перевірки на платоспроможність установлюється платня за навчання для всіх категорій студентів, у т.ч. зарубіжних. Державної фінансової підтримки для навчання за кордоном не надається.
Німеччина Навчання безоплатне для всіх студентів, у т.ч. зарубіжних. Фінансова допомога може надаватися для навчання за кордоном на термін до 1,5 року.
Португалія Платня за навчання сплачується студентами, які є громадянами країни, ЄС та зарубіжними студентами. Фінансуються лише короткотермінові гранти.
Франція Стягується платня за реєстрацію зі студентів, які є громадянами країни, ЄС та зарубіжних студентів, у сумі від 100 до 230 євро. Фінансова допомога може надаватися для навчання за кордоном на термін до 1 року.








Дата добавления: 2015-09-07; просмотров: 832;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.