Програмне забезпечення в комплексі програмних засобів мережі Інтернет.

Як уже згадувалося, Internet побудоване в основному на базі комп'ютерів, що працюють під ОС Unix. Але ОС Unix вимагають звичайно могутніх машин з великими обсягами НЖМД і оперативної пам'яті. До того ж майже всі реалізації ОС Unix мають як правило поганий користувальницький інтерфейс. Чималу складність представляє також процес адміністрування і настроювання таких систем.

Тому в справі прилучення до мережі нових абонентів здобувають особливе значення пакети абонентського програмного забезпечення. Такі пакети працюють в ОС MS-DOS чи MS-Windows. Вони незрівнянно дешевше чим ОС Unix, як правило прості у використанні і надають доступ майже до всіх ресурсів мережі Internet.

Абонентське програмне забезпечення дуже різноманітне. Його випускають фірми-виробники мережного програмного забезпечення, а також організації, що займаються дослідженнями в області глобальних мереж.

Саме через велике число таких пакетів і важливості абонентського програмного забезпечення для розвитку мережі, на дипломне проектування була поставлена задача: зібрати інформацію про пакети абонентського програмного забезпечення, досліджувати їхньої можливості, порівняти пакети за заданими критеріями і дати рекомендації з використанню пакетів у мережі.

Усе програмне забезпечення, яким можна користатися для роботи в мережі Internet, можна поділити на двох частин. Це телекомунікаційні пакети й абонентське програмне забезпечення для роботи в мережі Internet.








Дата добавления: 2015-09-28; просмотров: 519;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.