Телекомунікаційні пакети.

Телекомунікаційні пакети досить поширені серед користувачів ПЭВМ. Їх звичайно використовують для зв'язку з так називаними BBS - електронними дошками оголошень загального користування.

У мережі Internet застосування таких пакетів дуже вузьке. Вони дозволяють користувачу тільки одержати доступ до хосту мережі, користаючись звичайними телефонними лініями. При цьому йому надається можливість роботи на одному з хостов мережі в режимі "on line", тобто користувач може користатися всіма ресурсами вузла мережі так, ніби він працював на його терміналі. Але користувач не може переписати який-небудь файл на свою ПЭВМ, одержати результати своєї роботи.

Телекомунікаційних пакетів дуже багато. Звичайно до кожного модему додається свій телекомунікаційний пакет. Можливості надані телекомунікаційними пакетами практично однакові. Ціна такого пакета звичайно не перевищує 50$.

В даний час найбільш поширені наступні телекомунікаційні пакети. TELEMATE, MTEZ, BITCOM, COMIT, PROCOM.

Усі вони прості в настроюванні й у використанні і власне кажучи нічим не відрізняються один від іншого.

В останні роки Internet перетерплює великий підйом як у світі, так і в нашій країні. Усе більше функцій у сфері інформації виконує він у житті людини. Електронна адреса зайняла міцне місце на візитках фірм.

Правда багато людей, у тому числі і досить солідного віку потрапляючи в павутину Interneta проводять у ній весь свій вільний час. І таких досить багато.

Тривалий час перепровадження в монітора негативно позначається на здоров'я. Та й особисте життя в багатьох страждає. Під час комп'ютерного бума в Америці, наприклад, за пару років масового освоєння internet і тривалого використання комп'ютерів відбулося укрупнення населення США в середньому на 10 – 20 кг. Так що довелося проводити екстрену спортивну програму в рамках усієї країни. Але в нашій країні цього скоріше усього не случиться принаймні ще років 10, тому що ви самі розумієте, що далеко не кожний може дозволити собі internet.

А поки internet залишається найшвидшим і доступним постачальником інформації, надаючи швидкий зв'язок між людьми на відстані багатьох тисяч кілометрів.








Дата добавления: 2015-09-28; просмотров: 559;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.006 сек.