Ергономіка в дизайні і ергономіка робочого місця

У сучасному офісі, де люди зайняті інтелектуальною працею, роль кожного співробітника набагато більш значима, чим, допустимо, на конвеєрі. Внесок індивідуальності в бізнес визначає її цінність для компанії. Ціль менеджменту — стимулювати активність і професіоналізм для поліпшення бізнес-процесів і результатів бізнесу. В нашому світі економія є повсюдним явищем. Люди заощаджують на усьому, іноді навіть не підозрюючи, яку шкоду наносять собі, зокрема, своєму здоров'ю. Про роботодавців говорити не приходиться: взагалі, у століття ринкових відносин і прибутку, що дуже легко підрахувати, обчисливши загальновідому різницю, сподіватися на нормальне відношення "зверху'' не приходиться. Тільки досить прозорливі керівники розуміють, що дійсно продуктивно працює та людина, для якого робота є чимось більшим, ніж просто способом заробити гроші.

У бізнесі немає дріб'язків. Працездатність кожного співробітника залежить не тільки від правильно організованого трудового процесу і від внутрішніх відносин у колективі, але і від того, як організований офіс в цілому і робоче місце даного співробітника, зокрема. Дотримуючись вимог ергономіки і приділяючи належну увагу комфорту робочих місць, легко перетворити офіс в місце, приємне для кожного працівника - свого роду другий будинок, куди людина буде приходити не тільки за зарплатою, але й у передчутті нової цікавої роботи. А позитивний настрій - це нові ідеї, ентузіазм, запас сил і енергії. Мабуть, це і є сама міцна основа успіху компанії!

 








Дата добавления: 2015-09-28; просмотров: 808;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.