V. Правила поведінки учасників олімпіад

 

5.1. Під час виконання завдань учасникам усіх етапів забороняється спілкуватися між собою, мати при собі будь-які засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друковані та рукописні матеріали, використання яких не обумовлено спеціально в текстах завдань олімпіади. У разі виявлення одноразового порушення встановленого правила, головою оргкомітету приймається рішення про припинення та анулювання роботи учасника олімпіади.

Під час проведення олімпіади з фізичної культури за грубе порушення правил змагань суддя має право дискваліфікувати учасника з учнівської олімпіади та анулювати результати виступу цього учасника.

 

5.2. Під час виконання завдань учасникам забороняється робити позначки на своїх роботах. За наявності позначок робота анулюється. Даний факт фіксується в доповідній записці на ім’я голови журі за підписом членів комісії відповідної паралелі та вноситься до загального протоколу.

На олімпіаді з фізичної культури при отриманні травми учасник за рішенням лікаря може відсторонятися від подальшої участі в олімпіаді, а його результат ураховується.

 

5.3. При виникненні питань, не пов'язаних із відповідями (розв'язками) завдань, учасник олімпіади може звертатися виключно до членів оргкомітету та робочої групи, присутніх в аудиторії.

 

5.4. Вихід учасників з аудиторії під час виконання завдань не дозволяється, крім випадків, коли учасник завершив свою роботу, або, як виняток, з дозволу членів оргкомітету, у разі виникнення невідкладної потреби.

 

5.5. Завдання олімпіад І етапу виконуються на аркушах, які містять кутовий штамп загальноосвітнього навчального закладу; завдання олімпіад ІІ етапу виконуються на аркушах, які містять кутовий штамп управління (відділу) освіти; завдання олімпіад ІІІ етапу виконуються на аркушах, які містять кутовий штамп облІППО, з інформатики – на електронних носіях. Аркуші із штампом передаються членам робочої групи головою оргкомітету для роздачі їх учасникам. Кількість виданих аркушів має бути однаковою для всіх учасників (крім випадків, коли учасник під час виконання завдань звертається із проханням видати йому додаткові аркуші).

Теоретичні завдання олімпіади з фізичної культури на всіх етапах виконуються на комп’ютерах, в окремих випадках – на аркушах, оформлених відповідно цього пункту.

 

5.6. Тривалість виконання завдань регламентується комісіями, які склали ці завдання, терміни подачі апеляції повідомляються перед кожним етапом олімпіади.

 

5.7. Усі учасники олімпіади з трудового навчання під час виконання завдань усіх турів олімпіади мають бути вдягнені в спеціальний одяг (головний убір та халат (фартух з нарукавниками)). У разі відсутності в учня спеціального одягу його не допускають до змагань.

Усі учасники олімпіади з біології, хімії під час виконання завдань практичного туру мають бути вдягнені в білі халати. У разі відсутності в учня спеціального одягу його не допускають до змагань.

Усі учасники олімпіади з фізичної культури повинні мати єдину спортивну форму, яка відповідає певному випробуванню. Використання будь-яких прикрас не дозволяється.

 








Дата добавления: 2015-09-21; просмотров: 2248;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.