VІ. Апеляція

 

6.1. Учасники олімпіад усіх етапів мають право ознайомитися з відповідями (розв’язками) завдань, запропонованими журі, які оприлюднюються на сайті ippo.dn.ua разом з попередніми результатами перевірки робіт учасників до підбиття остаточних підсумків.

Учасники олімпіади з фізичної культури після виконання практичного завдання мають право знати помилки, допущені ними під час виконання вправи.

 

6.2. У разі виникнення питань учасники мають право після завершення всіх турів відповідного етапу змагань подавати заяву в письмовій формі апеляційній комісії з приводу правильності та об’єктивності оцінювання виконаних ними завдань і одержати відповідь до підбиття остаточних підсумків відповідних змагань.

 

6.3. Заява у довільній формі на ім’я голови апеляційної комісії подається після оголошення попередніх результатів протягом доби. У заяві учень повинен зазначити причину апеляції та конкретні питання, які є предметом апеляції. Заяви від інших осіб, у тому числі від близьких родичів і вчителів, не приймаються і не розглядаються.

Предметом апеляції може бути тільки об’єктивність оцінювання завдань. З питань змісту і форми завдань олімпіади, критеріїв оцінювання, оцінювання практичних навичок при виконанні практичних завдань апеляції не приймаються.

 

6.4. Учасник олімпіади має право ознайомитися з роботою в присутності представників журі та оргкомітету після оголошення попередніх результатів. Під час ознайомлення з роботою категорично забороняється робити будь-які записи, виправлення в перевіреній роботі, виносити її з приміщення, у якому учасник знайомиться з роботою.

 

6.5. Терміни оприлюднення попередніх результатів визначаються в наказі Управління. Подання апеляції відбувається в межах доби з моменту оприлюднення попередніх результатів, про що повідомляється учасникам перед початком змагань.

Подання апеляції на олімпіаді з фізичної культури відбувається у межах 30 хвилин з моменту оприлюднення попередніх результатів, про що повідомляється учасникам перед початком змагань.

 

6.6. Апеляційні комісії створюються на період проведення олімпіад. До складу апеляційної комісії входять: голова журі, голова оргкомітету, експерт-консультант та інші члени журі (судді). Голова апеляційної комісії обирається членами апеляційної комісії зі свого складу. Кількість членів апеляційної комісії з кожного предмета – непарне число, але не менше трьох. У компетенції апеляційної комісії знаходяться питання об’єктивного оцінювання роботи учасника олімпіади і підготовка висновку.

 

6.7. Під час проведення апеляції в аудиторії мають бути присутніми тільки голова, члени апеляційної комісії та учасник олімпіади. З малолітніми особами (фізичні особи, які не досягли 14 років) можуть бути присутні батьки або особи, які їх заміняють, та вони не мають права втручатись у перебіг апеляції.

 

6.8. Апеляційна комісія за наслідками розгляду апеляційних заяв щодо результатів олімпіади може прийняти такі рішення:

відмовити в задоволенні апеляційної заяви через недостатність підстав для зміни результату;

задовольнити апеляційну заяву.

 

6.9. У разі задоволення апеляційної заяви щодо результатів апеляційною комісією приймається рішення про зміну кількості балів – їх збільшення або зменшення.

 

6.10. Рішення апеляційної комісії фіксується в протоколі засідання цієї комісії, надається для ознайомлення заявнику, а потім передається до оргкомітету.








Дата добавления: 2015-09-21; просмотров: 961;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.