X. Порядок визначення кількісного складу команд

 

10.1. У І етапі олімпіад беруть участь усі бажаючі учні школи. Кількісний склад учасників – необмежений.

Кількісний склад предметних команд, що беруть участь у II етапі олімпіад визначається відповідними оргкомітетами в містах (районах).

10.2. Кількісний склад на ІІІ етапі олімпіад визначається відповідно до такої методики:

10.2.1.Усім містам (районам), ліцеям обласного підпорядкування надається можливість представити переможців (кращі роботи) ІІ етапу для відбору учасників обласного етапу. Команда учасників олімпіади з фізичної культури складається з одного юнака та однієї дівчини.

Відбір на ІІІ етап здійснюється за найбільшою кількістю балів у межах 15-30 осіб від паралелі. Відповідальність за об’єктивні дані ІІ етапу покладається на голів оргкомітету та голів журі ІІ етапу.

 

10.2.2. Переможцям ІV етапу попереднього року з певної дисципліни надається право брати участь у ІІІ етапі олімпіади поточного року поза конкурсом. Переможці ІІІ етапу попереднього року беруть участь у ІІ етапі олімпіади поточного року обов’язково.

 

10.3. Загальний обласний рейтинг команд міст (районів), ліцеїв обласного підпорядкування у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних предметів визначається Управлінням за результатами їх виступів у ІІІ та ІV етапах Всеукраїнських учнівських олімпіадах, у тому числі у Всеукраїнських Інтернет-олімпіадах та Міжнародних олімпіад різних форматів.

За кожний диплом ІІІ етапу, отриманий членом команди, нараховується така кількість балів:

диплом I ступеня – 5 балів;

диплом II ступеня – 3 бали;

диплом III ступеня – 1 бал.

За кожний диплом ІV етапу, отриманий членом команди, нараховується така кількість балів:

диплом I ступеня – 10 балів;

диплом II ступеня – 6 балів;

диплом III ступеня – 2 бали.

За кожний диплом Міжнародних олімпіад нараховується така кількість балів:

диплом I ступеня – 50 балів;

диплом II ступеня – 40 балів;

диплом III ступеня – 30 балів.

 

10.4. Щорічний рейтинг міста (району), ліцею-інтернату обласного підпорядкування за предметним напрямком визначається як частка від ділення загальної кількості балів (ЗКБ), набраних Ri (де і – індекс, що відповідає року, за який визначається рейтинг) усіма переможцями, які є членами даної команди, до загальної кількості учасників ІІІ етапу (N), які фактично брали участь у змаганнях, тобто:

 

Ri= ЗКБ

N

 

10.5. Загальний рейтинг міста (району), ліцею обласного підпорядкування Rзаг визначається як сума рейтингів за ІІІ, ІV з урахуванням предметних напрямків на ІV етапі, тобто:

 

Rзаг = (RІІІ + R ІV)×кількість предметних напрямків на ІV етапі.

 

Щорічний загальний рейтинг міст (районів), ліцеїв обласного підпорядкування складається, починаючи з команди суб’єкта, яка має найвищий загальний рейтинг.

 








Дата добавления: 2015-09-21; просмотров: 1258;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.