XIІ. Фінансування олімпіад

 

12.1. Проведення олімпіад, конкурсів фінансується за рахунок державного та місцевих бюджетів.

 

12.2. Витрати для проведення шкільних, районних (міських) етапів олімпіад, витрати на проїзд (в обидва кінці), харчування в дорозі, від­ряд­ження осіб, що супроводжують учасників, проведення відбірково-тренувальних зборів кандидатів до складу команд на наступний етап олімпіад, проживання, харчування, проведення культурно-масових заходів, оплату роботи членів журі та оргкомітетів, експертів-консультантів, заохочення учасників несуть відповідні управління (відділи) освіти (обласного етапу відповідно управління освіти і науки), установи і навчальні заклади, які направляють команду або окремих учасників на олімпіаду.

 

12.3. Харчування учасників I-III етапів олімпіад з навчальних предметів проводиться за нормами, передбаченими для вихованців шкіл-інтернатів.

 

12.4. Для проведення олімпіад, турнірів, конкурсів дозволяється залучення коштів фізичних осіб, підприємств, установ, організацій, фондів та інших добровільних внесків, не заборонених чинним законодавством.

 

12.5. До роботи зі складання завдань для олімпіад, конкурсів усіх етапів та до участі в роботі оргкомітету і журі можуть залучатися працівники різних навчальних закладів, установ та організацій на договірних підставах з оплатою праці відповідно до чинного законодавства.

 

 



 

Додаток 1 до Правил проведення І, ІІ, ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад у Донецькій області

 

 

ЗВІТ

про проведення II етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

з навчальних предметів у _____ /_____ навчальному році

з __________________ _____________________________________________________

(назва олімпіади) (району / міста)

1. Відомості про учасників олімпіад:

Кількість навчальних закладів, учні яких брали участь Класи   Кількість учасників олімпіад за етапами Кількість переможців II етапу за ступенями дипломів
у I етапі олімпіади   I II  
міських сільсь­ких (селищ­них) спе­ціалі­зова­них*     міських сільських(селищних) спе­ціалі­зова­них* міських сільських (селищних) спе­ціалізова­них*   I   II   III
                       
                 
                 
                 
                 
      Ра­зом                  

 

2. Інформація про учасників з особливими потребами, якщо такі діти брали участь.

3. Коротко подаються відомості про організацію і проведення олімпіад, виконання учасниками завдань, участь учителів і працівників закладів освіти, вносяться пропозиції щодо поліпшення роботи олімпіади.

 

Начальник (завідувач) управління (відділу) освіти

Голова оргкомітету олімпіади

М.П. Голова журі олімпіади

«___» _____________ _20___ року.

 

 


 

 

Додаток 2 до Правил проведення І, ІІ, ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад у Донецькій області

 

 

ЗАЯВКА

на участь команди _______________________________________

( міста, району)

у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з ___________________ у 20___ році.

 

За рішенням оргкомітету і журі II етапу Всеукраїнської олімпіади на IІІ етап Всеукраїнської олімпіади направляються такі учні-переможці II етапу олімпіади:

 

 

№ з/п Пріз-вище, ім’я та по бать-кові учня Число, місяць (словами), рік народжен-ня Повне найме-нування навчаль-ного закладу Клас навчання Клас, за який буде виконувати завдання на олімпіаді Місце, зайняте на II етапі олімпіади Прізвище, ім’я та по батькові працівник-ка, який підготував учня Додаткова інфор- мація (комп’ю- терна мова програмування, умови для дітей з особливими потребами тощо)
                 

 

 

Керівником команди призначено _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(прізвище, ім’я та по батькові, посада)

 

Начальник (завідувач) управління (відділу) освіти

М.П. Голова оргкомітету олімпіади

Голова журі олімпіади

«____» _______________ _20__ року.

 

 








Дата добавления: 2015-09-21; просмотров: 822;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.01 сек.