IV. Навчально-тренувальні збори

 

4.1. Управління затверджує кількісний склад учасників, визначає тривалість та порядок проведення навчально-тренувальних зборів за поданням оргкомітету предметної олімпіади на підставі рішення журі. Персональний склад учасників зборів визначається наказом Управління за результатами (набраними балами), досягнутими зазначеними переможцями у відповідних змаганнях.

 

4.2. Навчально-тренувальні збори можуть проводитися двічі на рік: осінні настановно-тренувальні, зимові відбірково-тренувальні збори.

До участі в осінніх зборах запрошуються переможці відповідної олімпіади минулого навчального року. Кількісний та якісний склад їх учасників визначаються відповідними наказами Управління.

Зимові відбірково-тренувальні збори проводяться перед формуванням складу команди на наступний етап олімпіади. До участі в зимових зборах запрошуються переможці відповідної олімпіади поточного навчального року. На зимові збори можуть запрошуватись учні-переможці (запрошені учасники) Інтернет-олімпіад, які не включаються до складу основної команди, а проходять тренування як учасники понад рейтингову кількість.

 

4.3. Відбірково-тренувальні збори з будь-якої дисципліни мають розпочатися не раніше, ніж на п'ятий день після останнього туру олімпіади.

 

4.4. Відбірково-тренувальні збори проводяться в різні дні з предметів:

біології та екології;

математики, фізики, інформатики та інформаційних технологій;

історії та правознавства.

 

4.5. До початку відбірково-тренувальних зборів головою журі визначаються напрямки підготовки, наявність завдань та критеріїв їхнього оцінювання. Усі завдання, які підлягають перевірці та оцінюються на відбірково-тренувальних зборах, виконуються учасником у єдиному зошиті.

 

4.6. Підсумки роботи учнів на відбірково-тренувальних зборах аналізуються та коментуються щоденно, а загальний – під час завершення зборів.

 

4.7. Остаточний склад команд, що братимуть участь у наступному етапі змагань, формується з урахуванням результатів учасників відбірково-тренувальних зборів.

Кількісний склад команд, що братимуть участь у IV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, розраховується відповідно до рейтингів, які визначаються та затверджуються наказом МОНмолодьспорту України щорічно, окрім олімпіади з фізичної культури, команда якої складається з одного юнака та дівчини 9-11 класів.








Дата добавления: 2015-09-21; просмотров: 1084;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.