ОФОРМЛЕННЯ ТА ВІДПРАВЛЕННЯ ДОКУМЕНТІВ

Вихідна кореспонденція, що має гриф секретності, пересилається тільки через режимно-секретний орган.

Найменування установи повинно відповідати найменуванню, зазначеному у положенні (статуті) про неї. Скорочене найменування вживається тільки у разі, коли воно офіційно зафіксовано у положенні про установу. На бланку скорочене найменування розміщується слідом за повним.

Заголовок до тексту, незалежно від виду документа, повинен містити короткий виклад змісту документа. Він має бути максимально коротким та ємким, точно передавати зміст тексту.

Якщо у документі йдеться про кілька питань, заголовок може бути узагальненим.

При отриманні документів на відправку необхідно перевірити наявність усіх примірників та аркушів надрукованих документів і чернеток, відповідність реєстраційних номерів на документах номерам у журналах обліку, правильність адресування, оформлення та наявність додатків, правильність оформлення документа (наявність на документі підпису та адреси (кому направляється документ, його поштова адреса), точність даних про додатки, наявність вказівки про місце знаходження копії, помітки “Особисто”, якщо документ підлягає врученню особисто адресату, наявність літери “М” на мобілізаційних документах. Звірити гриф секретності і реєстраційні номери на кожному аркуші документа, перерахувати аркуші в документі і чернетці та списати документ і чернетку у внутрішньому описі документів, які знаходяться у виконавця.

 








Дата добавления: 2015-08-14; просмотров: 1355;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.