Супроводжувальні листи та додатки до них друкують за різними обліковими номерами.

При знищенні передрукованих аркушів перевірити: передруковані аркуші з журналом реєстрації документів, надрукованих у друкувальному підрозділі, друкований номер, номер аркуша, перерахувати їх кількість.

У кінці робочого дня звірити наявність документів з журналом реєстрації документів, надрукованих у друкувальному підрозділі та підрахувати кількість надрукованих документів за день.

Після закінчення робочого дня журнали обліку, надруковані, але не видані виконавцям документи, недодруковані документи та їх чернетки друкарка здає до режимно-секретного органа в опечатаній робочій спецпапці, спецчемодані. Якщо друкувальний підрозділ розміщується в одній із кімнат режимно-секретного органа, то ці матеріали можуть зберігатися в опечатаному сховищі (сейфі, металевій шафі) друкувального підрозділу.

Зіпсовані аркуші паперу, відпрацьовані стрічки друкарської машинки, копіювальний папір, а також аркуші паперу, що використовуються для зберігання валика друкарської машинки, підлягають щоденній здачі до режимно-секретного органа для знищення. Якщо приміщення друкувального підрозділу у неробочий час охороняється, то усі зазначені матеріали складаються до опечатаної

начальником режимно-секретного органа чи його заступником металевої урни, що знаходиться у друкувальному підрозділі, та знищуються разом з макулатурою режимно-секретного органа. Зібрати працівником друкувального підрозділу документи в кінці робочого дня, скласти їх у спецпапку, опечатати спецпапку та здати до РСО.








Дата добавления: 2015-08-14; просмотров: 1438;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.