Додаток: відповідно до списку (опису) № __ на __ арк.

На зворотній стороні останнього аркуша кожного примірника надрукованого проекту секретного документа внизу ліворуч вказується: реєстраційний номер, кількість надрукованих примірників, список адресатів, стаття Зводу відомостей, що становлять державну таємницю, на підставі якої засекречено документ, термін його засекречування виконавцем, прізвище виконавця, прізвище особи, яка друкувала,прізвище особи, що надала гриф секретності, назва та реєстраційний номер матеріального носія інформації, з якого друкувався документ, дата друкування та номер телефону виконавця.

Зразок 1 Обл. № 871 т Надрук. 1 прим.-в справу Робочий зошит № 3 ЗВДТ 1.2.3-5 р. Вик. Л. Бондаренко Друк. О. Вовченко Гриф секретності надав Л. Бондаренко Тел.67-45-56 10.07.07 тел. 23-45-78 Зразок 2 Обл. № 873т Надрук. 2 прим. Прим. № 1 – адресату Прим. № 2 – до справи ЗВДТ 1.2.3-5 р. Гриф секретності надав Л. Бондаренко Вик. Л. Бондаренко Друк. О. Вовченко Дискета № 1т ПЕОМ № 23456 20.08.07 тел.23-45-78 Зразок 3 Обл. № 876т Надрук. 5 прим. Прим. № 1 – МВС Прим. № …… Прим. № 5 – до справи ЗВДТ 1.2.3-5 р. Гриф секретності надав Л. Бондаренко Вик.і друк. Л. Бондаренко Дискета № 1т ПЕОМ № 23456 20.08.07 тел.23-45-78

 

Якщо шість і більше примірників

 

На примірнику, що залишається в справі №1590 т Надрук. 10 прим. ЗВДТ 1.2.3-5 р. Гриф секретності надав Л. Бондаренк Вик. Л. Бондаренко Друк. О. Вовченко Робочий зошит № 3 Згідно з реєстром розсилки 30.01.07 Тел.456-98-09 На інших примірниках № 1590 т ЗВДТ 1.2.3-5 р. Вик. Л. Бондаренко Друк. О. Вовченко Гриф секретності надав Л. Бондаренк 30.01.97 Тел.456-98-09

 

Реєстраційний номер проставляється на лицьовій стороні кожного аркуша документа, крім останнього.( показати )

Друкування під диктовку чи зі звуковідтворюючих пристроїв документів зі ступенем секретності “цілком таємно” та “таємно” робиться тільки в ізольованих приміщеннях, де виключена можливість витоку змісту цих документів. Машинні або інші матеріальні носії словесної інформації (стенографічні зошити), що призначені для ведення записів секретної інформації, обліковують у журналі обліку робочих зошитів і після закінчення роботи здають на зберігання до режимно-секретного органу .

Для друкування тексту із машинних або інших матеріальних носіїв словесної інформації видається стенографічний зошит друкарці, працівником режимно-секретного органу, під розписку.

Реєстраційний номер надрукованого тексту вказується у журналі обліку звукозаписів.

Під час реєстрації віддрукованих примірників і аркушів у журналі необхідно перевірити правильність їх реєстрації. Передати віддруковані матеріали виконавцям з перевіркою документа з грифом секретності, чернетки; відповідності облікового номера, грифа і номера примірника на першому аркуші документа; відповідності облікового номера, кількості, номера аркушів чернетки із записом у картці обліку підготовлених документів.

Перевірити журнал обліку документів, надрукованих у друкувальному підрозділі: номер друкованого документа; обліковий номер аркушів чернетки, кількість друкованих примірників, кількість аркушів у примірнику.

У разі перекладу документа на іншу мову він враховується за новим номером у журналі обліку документів, надрукованих у друкувальному підрозділі, обліку підготовлених документів.

У разі відсутності виконавця надрукований проект документа може бути виданий його керівникові.

У разі помилкового друкування документа без грифа секретності, що підлягає засекречуванню, його слід зареєструвати у журналі обліку документів, надрукованих у друкувальному підрозділі, а потім – у журналі обліку підготовлених документів чи в картці обліку підготовлених документів. При відсутності друкувального підрозділу такий документ реєструють у журналі обліку підготовлених документів.

Для засекречування до режимно-секретного органу здають всі примірники документа і чернетки. Кількість примірників надрукованого документа і кількість аркушів зданих чернеток засвідчується підписами виконавця та працівника режимно-секретного органу на звороті останнього аркуша засекречуваного документа, який залишається у справі.

Якщо чернетки не подані, про це роблять позначку на останньому аркуші документа та в журналі (картці) обліку за підписом виконавця документа і працівника режимно-секретного органу .

У разі нестачі аркушів чернетки – проводиться службове розслідування. Друкований текст перевіряє виконавець. Якщо будуть виявлені друкарські помилки, пропуски тощо, виконавець повертає надруковані аркуші з рукописом для виправлення. Виправлення тексту допускається на машинці, без помарок. У разі виправлення помилок на окремих аркушах проекту документа проводиться їх передрук, це відображається у журналі обліку документів, надрукованих у друкувальному підрозділі або журналі обліку підготовлених документів за тими ж реєстраційними номерами. Якщо під час передруку окремих аркушів проекту документа змінюється їх загальна кількість, то передруковані аркуші видають виконавцю під підпис після внесення відповідних змін у журналі обліку документів, надрукованих у друкувальному підрозділі та журналі обліку підготовлених документів чи у картці обліку підготовлених документів.

Повністю передрукований документ обліковується за новим реєстраційним номером, при цьому на звороті останнього аркуша документа і в журналі (картці) вказують реєстраційний номер попереднього документа, з якого він надрукований.








Дата добавления: 2015-08-14; просмотров: 1714;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.007 сек.