ПЕРЕДАВАННЯ КОРЕСПОНДЕНЦІЇ НА РОЗГЛЯД КЕРІВНИЦТВУ ТА ВИКОНАВЦЯМ

Зареєстовані секретні документи доводяться до керівника установи працівником режимно-секретного органа. Керівник установи ознайомивши з документом пише резолюцію.

Як правило, на документі повинно бути не більше однієї резолюції. Інші резолюції можливі тільки тоді, коли є необхідність деталізації порядку виконання документа.

Резолюція пишеться безпосередньо на документі, нижче реквізиту “Адресат”, паралельно до основного тексту. Якщо місця для резолюції недостатньо, її можна проставляти на зворотній стороні першого аркуша документа, але не на полі документа, призначеного для підшивки. Написання резолюції на окремих аркушах або спеціальних бланках допускається у разі, коли документ підлягає поверненню або деталізується порядок виконання документа та уточнюються виконавці, такий аркуш (бланк) із резолюцією слід обліковувати разом з документом як додаток до нього.

У разі, коли доручення дано кільком посадовим особам, головним виконавцем є особа, зазначена у дорученні першою, якщо в документі не обумовлено інше. Для виконання доручення їй надається право скликати інших виконавців і координувати їхню роботу.

Керівник установи може передавати документи, що мають гриф секретності, на виконання лише через режимно-секретний орган.

На документах з термінами виконання, які не потребують додаткових вказівок, у резолюції зазначається: виконавець, підпис керівника, дата.

Працівником режимно-секретного органа ознайомивши з резолюцією керівника установи доводить цей документ до виконавця (ів), викликавши виконавця за телефоном.

Якщо виконавцю треба попрацювати з документом то працівник режимно-секретного органу видає цей документ виконавцю, при цьому робить запис у картці обліку видачі документа (справи) іза підписом вцьому документі видає його виконавцю. Виконавець повинен в той же день здати виданий документ в режимно-секретний орган. При повернені секретного документу від виконавця представник РСО перерахувує аркуші, перевіряє підписи із зазначенням дати на документі про ознайомлення та правильність адресування його до справи, поставляє підпис за отримання документа, і познаяає позначити у журналі обліку вхідних документів місце знаходження документа.

Для виконавців режимно-секретним органом розробляється інструкція ( пом"ятка ) про порядок роботи з секретними документами приблизна така:








Дата добавления: 2015-08-14; просмотров: 2176;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.