Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виконання топографо-геодезичних, картографічних робіт

 

Відповідно до статті 8 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" і постанови Кабінету Міністрів України від 14.11.2000 N 1698 "Про затвердження переліку органів ліцензування" НАКАЗУЄМО:

1. Затвердити Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з виконання топографо-геодезичних, картографічних робіт (додається).

2. Управлінню ліцензування видів господарської діяльності Департаменту реєстрації та ліцензування Держпідприємництва України (Єфремов О.В.), Управлінню державного геодезичного нагляду, експертизи та ліцензування Департаменту геодезії, картографії та кадастру Міністерства екології та природних ресурсів України (Шелудько В.Г.) в установленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Управлінню державного геодезичного нагляду експертизи та ліцензування (Шелудько В.Г.) забезпечити публікацію цього наказу в засобах масової інформації.

4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Головного управління геодезії, картографії та кадастру при Кабінеті Міністрів України від 19.05.93 N 24 "Про затвердження Інструкції про умови і правила здійснення аерофотозйомочних, топографо-геодезичних, картографічних робіт, кадастрових зйомок суб'єктами підприємницької діяльності, порядок надання ліцензії та контролю за їх дотриманням", зареєстрований Міністерством юстиції України 22.08.93 за N 93.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Держпідприємництва України Третьякова С.І. та заступника Міністра екології та природних ресурсів України Лизуна С.О.

 

Голова Державного комітету України з питань

регуляторної політики та підприємництва О.В.Кужель

 

Міністр екології та природних ресурсів України І.О.Заєць

 








Дата добавления: 2015-07-24; просмотров: 542;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.006 сек.