Про строк дії ліцензії на провадження певних видів господарської діяльності, розміри і порядок зарахування плати за її видачу

 

Відповідно до частини четвертої статті 14 та частини першої статті 15 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" Кабінет Міністрів України ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Установити, що строк дії ліцензії на провадження певних видів господарської діяльності є необмеженим, крім видів господарської діяльності, зазначених в абзаці другому пункту 1-1 та пунктах 3 і 4 цієї постанови.

1-1. Установити, що:

строк дії ліцензії на провадження видів господарської діяльності, визначених пунктами 3-5, 15, 17-21, 39 і 73 статті 9 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності", становить п'ять років;

плата за отримання ліцензії на провадження видів господарської діяльності становить одну мінімальну заробітну плату (крім пункту 4 цієї постанови) виходячи з її розміру, що діє на дату прийняття органом ліцензування рішення про видачу ліцензії, крім плати, розмір якої встановлений законами.

3. Установити, що строк дії ліцензій на провадження діяльності з випуску та проведення лотерей, які видаються Міністерством фінансів в процесі переоформлення реєстраційних свідоцтв відповідно до прикінцевих положень Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою запровадження контролю за здійсненням лотерейної діяльності", становить 12 років.

4. Установити, що строк дії ліцензії на виготовлення парфумерно-косметичної продукції з використанням спирту етилового становить п'ять років, а плата за її видачу справляється у розмірі 20 мінімальних заробітних плат.

5. Установити, що плата, яка вноситься суб'єктом господарювання за видачу та переоформлення ліцензії, а також за видачу копії та дубліката ліцензії, зараховується до Державного бюджету України і вноситься на рахунки територіального органу Державного казначейства N 3510 в установах Національного банку та N 2510 в установах комерційних банків (код бюджетної класифікації за доходами 14060200, символ звітності банку 069).

6. Визнати такими, що втратили чинність, постанови Кабінету Міністрів України згідно з переліком, що додається.

 

Прем'єр-міністр України В.Ющенко

 








Дата добавления: 2015-07-24; просмотров: 599;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.