Кальян малий

Висота малих кальянів становить 30-55 см. Саме цей вид наргіле відкриває лінійку кальянів, які використовуються в першу чергу для куріння. Як і в двох попередніх випадках, цей вид має низку недоліків маленьких кальянів. Дим в них недостатньо добре охолоджується, так як проходить занадто малий шлях від чаші в легені. Крім того, колби цих кальянів також досить малі, у зв'язку з чим не відбувається тієї фільтрації, якою володіють середні і великі колби.

Шахти малих кальянів найчастіше виготовлені з нетвердих металів. Ці шахти дуже рідко бувають розбірними, носики і випускний клапан в них паяні, а не литі, що також може призвести до деяких серйозних поломок. Такі метали вбирають в себе шкідливі речовини і отрути більш інтенсивно, ніж шахти елітних кальянів. При їх чищенні слід бути більш обережним з випускним клапаном, оскільки вони мають властивість іржавіти від впливу води. Колби таких кальянів зроблені з звичайного скла. Вони можуть бути різного кольору, найчастіше синього або зеленого, іноді на них наносять візерунки. Шланги в більшості випадків обшиті гумою або тканиною, можливо обрамлені візерунками або шовком. Так як при їх виготовленні використовується недостатньо якісний матеріал, вони менш еластичні, ніж шланги дорожчих кальянів. Довжина шлангів малих кальянів становить 1-1,2 метра.

Малі кальяни порівняно недорогі, у зв'язку з чим їх часто можна зустріти в різних закладах, але малі кальяни за рахунок свого невисокого «зросту» не належать до елітних.








Дата добавления: 2015-08-26; просмотров: 788;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.