Кальян - трансформер

Цей кальян можна сміливо віднести до сімейства дорогих і елітних. Його висота може досягати 100 - 120 см. Його роблять з якісних матеріалів, з хорошими еластичними шлангами. Назва кілька інтригує - як може трансформуватися кальян? Висота кальяну, незважаючи на всі свої переваги, має і один істотний недолік - нестійкість. Наприклад, на нерівній поверхні кальян можна «упустити», що дуже небажано, а іноді й небезпечно. З цієї точки зору на нерівних і нестабільних поверхнях низький Наргіле буде «відчувати» себе впевненіше. Трансформація кальяну-трансформера полягає в тому, що середня частина шахти може вилучатись, за рахунок чого кальян стає нижче і відповідно стійкіше. Таким чином, кальян-трансформер при бажанні можна «укоротити», як мінімум, на 20 см.

Шахти трансформерів робляться з латуні та інших нержавіючих металів. Шахти бувають різної форми і висоти, з однією або декількома частинами.

Трансформери комплектуються високоякісними скляними колбами, але іноді зустрічаються і елітні колби з кришталю і богемського скла. Шланги також можуть бути в цьому випадку різними, хоча шкіряні зустрічаються рідко.

Негативні якості полягають у тому, що цей кальян не дуже зручний в експлуатації, будучи, по суті , гібридом елітного і простого кальяну.








Дата добавления: 2015-08-26; просмотров: 639;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.