Кальян середній

Висота середніх наргіле становить 55-70 см. Вони є основою кальянопаління, оскільки в більшості закладів курять саме такі наргіле. Їх висота дозволяє добре охолоджуватися диму. Шахти цих кальянів можуть бути зроблені як з м'яких, так і з міцніших металів. Часто шахти прикрашені візерунками і декоровані різними вставками. У більшості випадків вони мають випускний клапан, який дозволяє оновлювати дим у наргіле. Колби зроблені з звичайного скла, іноді прикрашені орнаментом. Форми колб середніх кальянів часто не відрізняються від колб малих кальянів. Шланги середніх кальянів досить різноманітні.

Кальян елітний ( високий)

Незважаючи на те що в переважній більшості кальяни класифікуються за параметрами висоти, елітні кальяни можна виділити в окремий сегмент. Пов'язано це з тим, що елітні кальяни можуть бути і малими, і середніми, і високими. Основною характеристикою елітних кальянів є їх якість. Колби таких наргіле зроблені з богемського скла або кришталю. У їх складі часто є срібло - метал, який перешкоджає всмоктуванню шкідливих речовин. Ці колби прикрашені орнаментом, нанесеним вручну, вони також можуть бути декоровані золотом або сріблом. Колби можуть мати різні форми: від судин, виконаних в античному стилі, до авангардних готичних виробів. Шахти елітних кальянів зроблені з нержавіючих міцних металів, зокрема з латуні, вони часто інкрустовані різними візерунками з золота, срібла, а також дорогоцінних каменів. Шахта і колба кальянів мають різьблення, що безпечно і забезпечує кращу герметизацію. Шахти елітних кальянів завжди розбірні, що дуже зручно при чищенні. Шланги обшиті різними дорогими матеріалами. Це може бути шкіра або шовк, іноді шкірозамінник, але ні в якому разі не гума. Як і все інше, блюдця, ковпаки, щипці та інші аксесуари елітних кальянів виконані з якісних матеріалів, на них можуть бути вигравірувані різні візерунки.

Елітні кальяни майже завжди зберігаються у кальянних кейсах, зроблених індивідуально для кожного кальяну. Наргіле в кейсі дуже зручно і безпечно транспортувати, крім того, це надає йому надзвичайну ефектність.








Дата добавления: 2015-08-26; просмотров: 714;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.