Кальян на кулі

Кальян на кулі - один з самих незвичайних. Коли більше двох осіб курять однотрубочний кальян, передавати шланг досить незручно. Він закручується навколо шахти, і це викликає труднощі при його передачі. Для цього і був винайдений кальян на кулі. Функція кулі полягає в тому, що випускний клапан і носик кріпляться на цій кулі, завдяки чому при передачі шланга куля крутиться і шланг не закручується навколо шахти. Кальяни на кулі зустрічаються, як правило, серед міні - кальянів, кальянів - велетнів і високих кальянів.

У першому випадку кальян на кулі є скоріше елементом декору. Такі міні - кальяни на кулі найчастіше литі, у зв'язку з чим їх неможливо якісно почистити і вони погано куряться. Дуже часто куля в таких кальянах не виконує своєї прямої функції прокручування, а просто служить прикрасою. Крім того, куля в них також виконує роль колби, що ускладнює його обертання.

Кальян-велетень на кулі також є лише декорацією. Його взагалі неможливо заправляти або чистити.

Якщо ви змогли заправити цей агрегат, покурити його ви все одно не зможете. Оскільки колба-куля занадто велика, курити такий кальян дуже складно. Втім, розміри, ексклюзивність і екзотичність подібних кальянів з лихвою заповнюють цей «маленький» недолік. Іноді кальяни - велетні на кулі можуть досягати висоти більше двох метрів.

Деякі кальяни на кулі - справжні витвори мистецтва. Вони розбірні, що спрощує їх чистку, зроблені з високоякісних матеріалів і, найголовніше, повністю функціональні. Словом, такий кальян на кулі - елітний.








Дата добавления: 2015-08-26; просмотров: 645;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.