ЩО ПОВИНЕН ЗНАТИ КАЛЬЯНЩИК?

■ Техніку ефективних продажів.

■ Історію і особливості кальянної справи .

■ Загальні відомості про принцип роботи кальяну, різноманітність Табаков, вугілля, аксесуарів.

■ Можливі помилки та методи їх усунення.

■ Правила розкурювання кальяну.

Є два способи приготування кальяну: для куріння і для пиття.

Перший спосіб для куріння відомий. Цим способом в Україні та на Сході готують кальяни майже у всіх ресторанах і барах. Він має багато мінусів. Найбільший недолік - фруктові аромати не можна готувати за технологією куріння чорного тютюну, оскільки вбивається сам аромат і гості не отримують справжнього задоволення.

Другим способом приготування володіють досвідчені професіонали, і він не має широкого поширення. Саме цей спосіб і професійний сервіс кальяну має найвищу оцінку у цінителів.

Як і в барном меню, меню кальянної містить стандартні позиції, класику і більш екзотичні тютюни, які можуть бути змішаними (на фабриці або в ресторані) і просто з незвичайними фруктовими добавками. Лідери продажів з класичної групи - червоно-зелене яблуко, диня, вишня, яка славиться своєю міцністю: люди, що бажають насичений кальян, замовляють саме її. Кальян дає повний, округлий смак вишневої кісточки, дуже приємний аромат. З екзотичних популярні тютюн з ароматами банана, апельсина, ананаса, персика.

Сьогодні покупка кальянів для закладу не проблема. Їх, достатньо хорошої якості, можна знайти в багатьох ТЦ, бутіках столиці. При підборі рекомендує оцінювати матеріал, з якого зроблений кальян (мідь, латунь, бронза), його герметичність - кальян не повинен пропускати повітря, щоб процес куріння був максимально повним. Не варто купувати пластмасові трубки до кальяну, рекомендується застосовувати шкіряні, які служать значно довше. Необхідно закупити і пристосування для догляду за кальяном - кілька щіточок для промивання горла кальяну і самого шлангу, а також керамічні або глиняні чашечки, мундштуки.








Дата добавления: 2015-08-26; просмотров: 888;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.