Перспективи розвитку бронетанкового озброєння в ЗС України.

В основу розробки сучасного бронетанкового парку покладений принцип підвищення вогневої могутності, рухомості, маневреності, переходу до систем активного захисту танка та комплектуючих вітчизняного виробництва. Перехід до новітніх танкових комплексів керованого ракетного озброєння, вбудованого динамічного захисту, більш потужних двигунів, що дозволяє підвищити коефіцієнт бойової ефективності (у порівнянні із танком Т-64Б) у 1,35-1,4 рази для танка БМ „Булат” та у 2,1 раза для танка Т-84.

Модернізація бойових машин піхоти та бронетранспортерів шляхом встановлення уніфікованого бойового модуля, більш потужних дизельних двигунів та нових шин для бойових колісних машин дозволяє підвищити тактико-технічні характеристики бойових машин і подовжити терміни експлуатації.

Для вирішення цих завдань відкриті дослідно-конструкторські роботи (ДКР), які виконуються за державним оборонним замовленням за бюджетною програмою „Прикладні дослідження у сфері військової оборони держави ” згідно відповідних Науково-технічних програм розвитку бронетанкового озброєння і техніки. На виконання ДКР по бронетанковій тематиці потрібно близько 140 млн. грн. Існує проблема у проведенні ДКР - темпи їх виконання повільні через недостатнє фінансування.








Дата добавления: 2015-04-19; просмотров: 1428;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.