Температура зберігання і транспортування

Отже, про випуск нового продукту вирішено. Припустимо, що товар повинен зберігатися при певній температурі, наприклад, від +5 до +15°С, для решти продукції достатньо діапазону від 0 до +30°С. В даному випадку зберігання на «звичайних» складах відповідального зберігання неможливе через верхнє обмеження температурного діапазону до +27 °С. Перевезення такого продукту способом, який застосовується для решти продукції, тобто при низьких температурах (наприклад, 0 °С), навіть протягом короткого періоду може привести до втрати товарного вигляду.

Таким чином, зниження максимально допустимої температури зберігання навіть на 5–7 °С спричинить зміну способу дистрибуції даного виду товару. На власних складах для нього потрібно буде виділяти особливі зони з певним температурним режимом. У разі використання складів загального користування скоріш за все доведеться звертатися до спеціалізованих терміналів.

Не можна забувати і про сировину – вона також зберігається на складах компанії, отже, також може зажадати особливих умов. Для доставки такого товару необхідний спеціальний транспорт. Значить треба складати окремі маршрути, наймати додаткові транспортні засоби, які можуть мати неповне завантаження через порівняно невеликий обсяг постачань або через декілька місць завантаження. Внаслідок цього транспортна складова собівартості продукту сильно зміниться.

 








Дата добавления: 2015-04-15; просмотров: 763;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.