Сутності та атрибути предметної області

Необхідно розробити веб-сайт щоб створити неповторне обличчя й імідж порталу, розмістити необмежений обсяг усіх своїх пропозицій у самому привабливому виді і змінювати їхній усякий раз, коли це необхідно. Сайт повинен містити повну інформацію про портал з адресою. На сайті можна розмістити яку-небудь інтересну інформацію про новинки та різні жанри пісень. Але, саме головне на ньому повинні постійно бути присутнім свіжі музичні та відео композіції, повинні обновлятися постійно. Всі сторінки повинні бути добре оформлені, та зрозумілі для користувача.

Головні вимоги:

1. чіткий план викладу матеріалу

2. логічна послідовність висновків

3. стилістична єдність тексту

4. відсутність штампів, "побитих" виразів

5. відсутність тавтології - частого повторення одних і тих же слів

6. легкість і читабельність

7. наявність ключових слів в тексті

8. поділ тексту на абзаци

9. смислові виділення курсивом і жирним шрифтом

10. серйозно і продумано складений перший абзац тексту

11. мінімум складносурядних і складнопідрядних пропозицій - розмір до 4000-5000 знаків без пробілів

Обгрунтуємо кілька вимог, наприклад, останнє - розмір тексту. Оптимальний розмір статті для веб-близько 2500-3000 знаків без пробілів - це трохи більше листа а4, написаного 14 шрифтом. Стаття такого розміру, якщо вона буде написана цікаво, читається дуже легко, можна сказати "в літ". Але, ось більший обсяг вже читати важче.

З точки зору власника ресурсу великі статті абсолютно не рентабельні. По-любому краще більше статей на сайті, причому, бажано, що розглядають різні аспекти проблеми. Тобто, так, можна, звичайно, поділити статтю на дві частини, але і, орієнтуючись на пошукові системи, і, думаючи про зручність користувачів, краще, щоб кожна зі статей була цільна, незалежна і повноцінна. При професійному, відповідальному ставленні до наповнення та розвитку сайту таке, звичайно, неприпустимо.








Дата добавления: 2015-03-03; просмотров: 639;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.