СИНТЕЗ РЕГУЛЯТОРОВ СКОРОСТИ, НАПРЯЖЕНИЯ И ТОКА ПРИ НАСТРОЙКЕ КОНТУРОВ НА МОДУЛЬНЫЙ ОПТИМУМ

У підсумку курсової роботи можна сказати, що територія Королівства Іспанія характеризується високою сукупністю природних, соціально-економічних та культурно-історичних умов, необхідних для розвитку міжнародного туризму і атрактивності для відпочиваючих. Але не зважаючи на достатньо високу ступінь залучення цих ресурсів для розвитку туристської діяльності, переважна більшість регіонів країни все ж зберігають певний потенціал для того, щоб і в подальшому Іспанія залишалася в лідерах за обсягами туристських потоків.

Найбільший «туристичний тиск» відчувають південні й південно-східні регіони Іспанії та її острівні частини; середній ступінь забезпеченості рекреаційно-туристських ресурсів (РТР) і, відповідно, його використання, притаманне для центральної частини Іспанії; найменш використовуваними є РТР північної Іспанії, де зберігається й найвищий потенціал для розвитку туризму в майбутньому.

Туризму в Іспанії почав розвиватися достатньо давно, що сприяло розвитку туристичної індустрії, яка в даний час знаходиться на високому рівні. Іспанія – держава, що посідає провідні позиції серед туристичних країн. Готелі в Іспанії відзначаються високими стандартами і розраховані на клієнтів з різними фінансовими можливостями. Держава вкладає значні кошти в розвиток туристичної індустрії, що зумовлює продовження покращення її інфраструктури.

Іспанія входить до 10 країн з найбільшими темпами розвитку туристичної індустрії. Країна продовжує лідирувати за показниками наявності культурних ресурсів (проведення численних виставок та ярмарок, наявність великої кількості об’єктів Всесвітньої культурної спадщини, значний потенціал для проведення спортивних змагань).

СИНТЕЗ РЕГУЛЯТОРОВ СКОРОСТИ, НАПРЯЖЕНИЯ И ТОКА ПРИ НАСТРОЙКЕ КОНТУРОВ НА МОДУЛЬНЫЙ ОПТИМУМ

Структурная схема скалярного регулирования скорости АД, состоящая из регулятора скорости, регулятора напряжения, регулятора тока, частотного преобразователя, асинхронного двигателя и датчиков, представлена на рисунке 1.

Рисунок 1 – Структурная схема

 

Определим передаточную функцию (ПФ) регулятора тока.

Определим ПФ контура тока в разомкнутом состоянии:

Определим ПФ компенсируемой части объекта контура тока:

Определим ПФ регулятора тока:

Определим ПФ разомкнутого контура тока:

Определим ПФ замкнутого скомпенсированного контура тока:

Поскольку постоянная времени частотного преобразователя мала, то принимаем , таким образом для синтеза регулятора тока принимаем:

Определим ПФ регулятора напряжения.

Определим ПФ объекта контура напряжения:

Определим ПФ компенсируемой части объекта контура напряжения:

Определим ПФ регулятора напряжения:

Определим ПФ разомкнутого контура напряжения:

Определим ПФ замкнутого скомпенсированного контура напряжения:

Поскольку постоянная времени контура тока мала, то принимаем , таким образом для синтеза регулятора напряжения принимаем:

Определим ПФ регулятора скорости.

Определим ПФ объекта контура скорости:

Определим ПФ компенсируемой части объекта контура скорости:

Определим ПФ регулятора скорости:

 








Дата добавления: 2015-02-28; просмотров: 1152;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.007 сек.