Вибір трансформаторів ГПП.

 

Найбільш часто ГПП промислових підприємств виконуються двотрансформаторними через наявність споживачів першої та другої категорії. Однотрансформаторні ГПП допустимі тільки при наявності централізованого резерву трансформаторів і при поетапному будівництві ГПП.

Вибір потужності трансформаторів ГПП здійснюється на базі розрахункового навантаження підприємства в нормальному режимі роботи з врахуванням режиму електропостачальної організації по реактивній потужності. В після аварійному режимі (при відключенні одного трансформатора) для надійного електропостачання споживачів передбачається їх живлення від трансформатора, що залишився в роботі. При цьому частина споживачів III категорії з ціллю зменшення навантаження трансформатора може бути відключена.

Вибір номінальної потужності трансформаторів ГПП в залежності від вихідних даних в нашому випадку здійснюється згідно графіку навантаження.

Якщо на ГПП встановлюються два трансформатори, то номінальна потужність кожного з них визначається згідно умови

В аварійних умовах трансформатор, що залишився в роботі перевіримо на допустиме перевантаження з врахуванням можливого відключення споживачів ІІІ категорії надійності

 

 








Дата добавления: 2015-03-19; просмотров: 769;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.