ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

1.1 Наявність умов ущільненої забудови при будівництві об’єкта визначається в передбаченому ДБН А.2.2-3 «Акті вибору майданчика» (або «Акті обстеження майданчика» у випадку реконструкції об’єкта на існуючому майданчику).

У разі, коли на стадії вибору земельної ділянки неможливо прийняти остаточного рішення щодо наявності умов ущільненої забудови, комісією з вибору земельної ділянки може бути винесено рішення щодо необхідності виконання замовником додаткових передпроектних робіт із залученням спеціалізованих організацій для прогнозування ризиків негативного впливу будівництва на прилеглі об’єкти.

1.2 Характер і зона взаємного впливу об’єкта, що будується, та існуючих прилеглих об’єктів визначається в проектно-кошторисній документації об’єкта з урахуванням результатів інженерних вишукувань, матеріалів обстеження існуючих об’єктів та передбачених у ПОБ рішень щодо методів будівництва, а фактичний вплив відстежується засобами моніторингу.

1.3 Конструктивні, організаційні і технологічні рішення для будівництва повинні забезпечувати дотримання нормативних вимог щодо допустимих рівнів небезпечних та шкідливих виробничих чинників, які створюють ризики для прилеглих об’єктів, навколишнього середовища, виробничого процесу, безпеки праці.








Дата добавления: 2014-12-18; просмотров: 704;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.