Зміст дисципліни

Известно, что каждый человек каждый месяц тратит определенную сумму денег на косметическую продукцию (косметику), один меньше, а другой больше. Это могут быть шампуни, гели, декоративная косметика, парфюм и т.д.

Женщины тратят на косметику минимум 20% своего бюджета (заработка). Покупая косметику Орифлейм можно значительно экономить деньги. После регистрации в компании Орифлэйм предоставляется возможность покупать качественную натуральную косметику всегда дешевле на 23% и более от цены каталога Oriflame (даже от цены, которая указана в каталоге уже со скидкой). Это значительно экономит Ваши деньги, особенно если Вы приобретаете косметику и для всех членов семьи и на подарки.

Есть такое правило — «Сэкономил — значит заработал». На сэкономленные деньги можно купить больше и не обязательно косметики. Это и есть пассивный заработок. Поэтому регистрация в Орифлейм Консультантом позволяет значительно экономить деньги, покупать и пользоваться косметикой высокого качества, при этом не обязательно работать. Регистрация в Орифлэйм одна, что для покупок, что для работы и построения бизнеса.

2. Заработок денег с Орифлейм путём прямых продаж

Компания Орифлэйм предоставляет возможность зарабатывать деньги уже сразу после регистрации Консультантом путём прямых продаж.

Показывая каталог своим друзьям и знакомым, Вы приятно удивитесь, как работает на Вас каталог. Вам не надо ходить и предлагать товар, просто показываете каталог и он всю работу сделает за Вас. Уже после показа каталога к Вам начнут поступать заказы.

Чем больше Вы показываете каталог, тем больше заказов Вы будете получать. Вы сможете зарабатывать на косметике сразу 30% прибыли, выполняя заказы, поступившие к Вам.

Изучайте товар, рекомендации по применению плюс личный опыт, который у Вас будет накапливаться все больше со временем и это будет оказывать все большее положительное влияние на Ваши продажи, Вы сможете грамотно советовать и помогать правильно подбирать людям косметику.

Плюс ко всему с ростом заказов будет также расти Ваша скидка на продукцию и Вы еще больше будете зарабатывать.

Величина заработка будет зависить от Вашей активности. А также этот вид заработка путём прямых продаж может стать хорошим источником дополнительного заработка.

3. Создание бизнеса с Орифлэйм. Построение групп своих консультантов в Орифлейм.
МЛМ - сетевой маркетинг. Бизнес с Oriflame без вложения денег.

«Не каждый день наш шанс стучится к нам...»

Компания Oriflame, сочетающая в своем Плане Успеха Орифлэйм прямые продажи и сетевой маркетинг, позволяет создать высокодоходный, стабильный и надежный бизнес.

Действительно она предоставляет каждому возможности для того, чтобы стать богатым и обеспеченным человеком. Причем создание бизнеса не требует вложения денег. В этом есть большой плюс. Так как создание другого бизнеса обычно требует денежных вложений, которых, как известно у большинства нет. В Орифлейм все проще, Вы вкладываете в бизнес свое время, усердие в работе, причем у Вас нет риска потом потерять все.

Так, в чем же состоит идея построения бизнеса без денег? Для создания бизнеса необходимо создавать свои группы консультантов. Чем больше привлечете в компанию людей, тем больше будете зарабатывать, получая объемную скидку (до 21%) объема всей своей созданной группы или групп плюс различные бонусы, разовые выплаты при достижении определенных ступеней карьерной лестницы.

Кроме этого сможете участвовать в Международных семинарах, различных треннингах повышая свое мастерство, как Лидера компании Орифлэйм.

Выступая в построении групп в качестве спонсора, Вы будете заинтересованы в развитии Вашей структуры бизнеса, будете помогать развиваться, чтобы члены Вашей группы развивались и зарабатывали больше. Чем успешнее Ваша группа, тем больше Вы зарабатываете.

Самое интересное, что вступивший в компанию и начавший развивать свой бизнес сейчас, имеет все возможности достигнуть высот, как и тот кто присоединился несколько лет назад. Поэтому все разговоры, что уже поздно здесь не играют роли.

А сейчас золотой момент в развитии бизнеса: наблюдается возрастающий спрос на косметику, все больше людей хотят пользоваться косметикой компании, каждый каталог много новинок, одна лучше другой. Бизнес строится гораздо проще при таком спросе и интересе.

Средний заработок в Орифлэйм: размер доходов

 

 

Так может это именно Ваш шанс стать свободным, независимым и богатым человеком!

Самое время начать свою карьеру в успешной компании Oriflame

 

 

Зміст

Зміст. 2

Вступ. 3

1. Загальна характеристика дисципліни “безпека життєдіяльності”. 3

2. Зміст дисципліни. 5

I.... Розділ. Теоретичні основи безпеки життєдіяльності 5

II... Розділ. Людина в системі "ЛЮДИНА-СЕРЕДОВИЩЕ". 6

III. Розділ. Джерела небезпеки та породжені ними фактори. 7

IV. Розділ. Забезпечення безпечної життєдіяльності в умовах надзвичайних ситуацій. 8

V.. Розділ. Правове забезпечення та управління безпекою життєдіяльності. 9

3. Загальні вимоги та вибір варіанта контрольної роботи. 9

4. Завдання для виконання контрольної роботи. 10

5. Методика виконання та оформлення контрольної роботи. 17

Практичне завдання №1. 18

Практичне завдання №2. 24

Рекомендована література. 29

Додаток 1. 31

Додаток 2. 32


Вступ

Проблеми безпеки життєдіяльності людини — одні з найактуальніших проблем сучасності, не зважаючи, а часто і в зв’язку з революційним розвитком техніки, погіршенням екологічного стану окремих регіонів та планети в цілому.

«Безпека життєдіяльності» є молодою інтегрованою науковою дисципліною, яка спирається на наукові досягнення цілої низки фундаментальних та прикладних наук.

Курс «Безпека життєдіяльності» (БЖД) передбачає ґрунтовну теоретичну, психологічну і практичну підготовку слухачів, що включає вивчення можливих небезпек, закономірностей їх проявлення, способів попередження та захисту від них.

Наслідком вивчення слухачами курсу «Безпека життєдіяльності» є формування екологічного мислення, засвоєння правил здорового способу життя і поведінки людини, як члена суспільства, вміння створювати безпечні та комфортні умови життєдіяльності.

Основною ціллю укладання цих методичних вказівок є надання допомоги слухачам Академії цивільного захисту України заочної форми навчання в написанні контрольної роботи та підготовці до успішного проходження форми підсумкового контролю знань з дисципліни БЖД.

У даній роботі автор у простій і стислій формі вводить до тієї сфери знань, використання яких було б корисним і необхідним кожній людині, без яких неможливий її розвиток в сучасних умовах.

1. Загальна характеристика дисципліни “безпека життєдіяльності”

На сучасному етапі розвитку цивілізації безпека людини та людства в цілому розглядається як основне питання. Концепція сталого розвитку людства ООН стала основою для вирішення низки проблем щодо безпеки людини, зокрема розвитку освіти в даній галузі.

Людина та її здоров’я є найбільшою цінністю держави, яка докладає чимало зусиль для створення умов безпечної життєдіяльності всього населення України. Одним із головних напрямів забезпечення безпеки населення України є належна освіта з проблем безпеки. Це відображено у Концепції освіти з напряму "Безпека життя і діяльності людини" та реалізується через вивчення комплекту дисциплін: валеології, екології, охорони праці, ергономіки, цивільної оборони тощо, чільне місце серед яких посідає безпека життєдіяльності.

Метою безпеки життєдіяльності, як наукового напряму, є формування знань і навичок щодо створення безпечних і здорових умов життя і діяльності для себе та осіб з якими співпрацює та про яких піклується, умов гармонійного розвитку особистості і сталого розвитку людства.

Предметом безпеки життєдіяльності – умови формування та вплив екзогенних та ендогенних факторів на життєдіяльність та здоров’я людини.

Змістовними модулями безпеки життєдіяльності є: наукові основи безпеки життєдіяльності; концепція допустимого ризику; умови життєдіяльності; принципи та моделі забезпечення безпечної життєдіяльності; роль людського фактору у безпеці людини; фізіологічні чинники забезпечення безпеки людини; психологічні та соціальні основи забезпечення безпеки людини; системи формування здоров’я; негативні та позитивні фактори середовища життєдіяльності; якісний та кількісний аналіз рівня ризиків; органолептична та інструментальна оцінка небезпек; теорія катастроф; природні стихійні лиха; техногенні аварії та катастрофи; соціальні екстремальні ситуації; інформаційна безпека; методи, засоби та заходи забезпечення безпеки; формування позитивного соціального середовища; невідкладна допомога при нещасних випадках; безпека харчування; безпека в умовах кримінальної злочинності та тероризму; корпоративна безпека; національні та міжнародні законодавчі та нормативні акти з безпеки життєдіяльності; глобальна безпека, концепція ООН про сталий розвиток людства; управління безпекою життєдіяльності.

Завдання безпеки життєдіяльності: вивчення оптимальних параметрів життєдіяльності людини; з’ясування умов формування негативних чинників; визначення методів та засобів попередження за зменшення впливу негативних чинників на людину, колектив, соціум; оволодіння системами формування та підтримання здоров’я та забезпечення гармонійного розвитку. Для успішного вирішення цього завдання безпека життєдіяльності використовує досягнення та методи фундаментальних та прикладних наук, зокрема: філософії, біології, фізики, хімії, психології, соціології, екології, економіки, менеджменту і тісно пов’язана з практичною діяльністю людини. Тому при вивченні дисципліни “Безпека життєдіяльності” слухачам необхідні знання з біології, фізики, хімії, екології, психології, валеології, філософії, соціології, правознавства тощо.

Дисципліна "Безпека життєдіяльності" має світоглядно-професійний характер.

Програмою передбачено п’ять розділів:

1. Наукові основи безпеки життєдіяльності.

2. Людина в системі "людина-середовище".

3. Джерела небезпеки та породжені ними фактори.

4. Забезпечення безпечної життєдіяльності в умовах надзвичайних ситуацій.

5. Правове забезпечення та управління безпекою життєдіяльності.

Метою курсу є теоретична та практична підготовка майбутніх фахівців щодо створення безпечних умов діяльності і життя, опанування принципів гармонійного розвитку особистості і сталого розвитку суспільства.

Після вивчення цієї дисципліни слухач повинен:

вміти:

– аналізувати та оцінювати небезпечні ситуації;

– оцінити середовище перебування стосовно особистої безпеки, безпеки колективу;

– самостійно приймати рішення про вжиття термінових заходів у разі виникнення екстремальних ситуацій;

– забезпечити особисту безпеку в екстремальних ситуаціях;

– розробляти і впроваджувати систему заходів, спрямованих на збе­ре­ження здоров’я людини та її гармонійний розвиток;

– визначити психофізіологічні особливості людини та їх роль у забезпеченні особистої безпеки;

– оцінювати негативні фактори середовища перебування та визначати шляхи усунення їх дії на людину;

– надати першу медичну допомогу в екстремальних ситуаціях собі та іншим потерпілим;

– визначити вимоги законодавчих актів у межах особистої та колективної відповідальності.

знати:

– основні принципи формування безпечної життєдіяльності людини;

– характеристики зовнішніх та внутрішніх негативних факторів;

– вплив психофізіологічних особливостей людини на формування її безпеки;

– класифікацію і нормування шкідливих та небезпечних факторів, що негативно впливають на здоров’я людини;

– методи виявлення шкідливих та небезпечних факторів;

– законодавчі акти та нормативні документи з питань безпеки життєдіяльності людини;

– основні принципи колективної безпеки;

– принципи гармонійного розвитку людини та сталого розвитку людства.

Підсумковий контроль – залік, диференційо­ва­ний залік (залік з оцінкою) або іспит (далі - залік).

Зміст дисципліни

Дисципліна “Безпека життєдіяльності” є нормативною, тобто її вивчення проходить в межах загальної вищої освіти. Вона складається з п’яти розділів, які мають наступний зміст.








Дата добавления: 2014-11-29; просмотров: 1323;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.019 сек.