Загальні вимоги та вибір варіанта контрольної роботи.

Після самостійного вивчення курсу БЖД, для отримання допуску до підсумкового контролю, слухач повинен виконати контрольну роботу з курсу “Безпека життєдіяльності”. Контрольна робота виконується слухачами заочної форми навчання у міжсесійний період, та повинна бути надана для перевірки та рецензування викладачу за десять діб до терміна складання заліку з дисципліни. До рецензування приймаються тільки ті контрольні роботи, що зареєстровані на факультеті заочного навчання. Слухачі, контрольні роботи яких пройшли рецензування та зараховані, вважаються допущеними до складання заліку з дисципліни БЖД. У день складання заліку контрольні роботи до рецензування не приймаються.

Контрольна робота з дисципліни БЖД складається з теоретичного питання та двох практичних завдань. Для виконання контрольної роботи слухач повинен вибрати теоретичне питання з переліку питань, що наведений нижче у таблиці 1. В кінці кожного теоретичного питання у дужках наведені номера практичних завдань, перше число вказує номер практичного завдання з переліку завдань №1, друге відповідно з переліку завдань №2. Вибір номеру з таблиці 1 виконується за останніми двома цифрами номеру залікової книжки слухача заочної форми навчання. Передостання цифра номера залікової книжки це номер колонки таблиці 1, остання – це номер рядка. Номери теоретичних питань знаходяться на перетині рядка та колонки.

Завдання для виконання контрольної роботи.

Таблиця 1. Варіанти завдань для контрольної роботи.

  Передостання цифра номера залікової книжки
Остання цифра номера залікової книжки

 








Дата добавления: 2014-11-29; просмотров: 1348;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.