Загальний склад АГС-17

Рис. 2Основні частини тіла гранатомета

1-ствол; 2-ствольна коробка; 3-затвор; 4-возвратні пружини; 5-приймач; 6-ударно-спусковий механізм; 7-кришка ствольної коробки

 

Ствол

 

Рис. 3 Ствол

1-виріз для замикача ствола.; 2-замикач ствола; 3-скос для направлення вистрілу; 4-заклепка замикача ствола

 

 

Сужить для напряу польота гранати. Усередині ствіл має канал із шістнадцятьма нарізами, що в'ються зліва нагору праворуч. Нарізи служать для надання гранаті обертального прямування. Проміжки між нарізами називаються полями. Відстань між двома протилежними полями (по діаметрі) називається калібром каналу ствола; у гранатомета він дорівнює 30 мм. У казенній частині канал гладкий: ця частина каналу служить для розміщення пострілу і називається патронником.

Зовні ствол має: на дуловому зрізі взаємно перпендикулярні прорізи для наклеювання ниток при вивірці прицілу; у середній частині - ребристу поверхню для збільшення поверхні тепловіддачі; на стовщеній частині - виріз для замикача ствола і скос для напрямку постріла при досиланні його в патронник.

Ствольна коробка служить для з'єднання частин і механізмів гранатомета, спрямування затвору і для забезпечення запирання каналу ствола затвором.








Дата добавления: 2014-12-24; просмотров: 864;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.007 сек.