Основні функції і поняття

Формотворні елементи. По їх гранях створюються стіни, дахи та перекриття. Для отриманої моделі можна проводити розрахунки, наприклад площі підлоги. Програма дозволяє побудувати і продемонструвати будь-яку форму, яку необхідно закласти в основу будівлі.

Параметричні компоненти, також відомі як сімейства, є основою всього проектування в Revit. Параметричні компоненти можуть являти собою як найпростіші будівельні елементи, такі як стіни або колони, так і ретельно опрацьовані - меблі і різного роду обладнання. Для їх створення не потрібно навичок програмування, використовуються тільки кошти самого Revit.

Редактор сімейств - це спеціальний режим, в якому створюються всі параметричні компоненти Revit, включаючи двері, вікна, пояснювальні елементи і т.д. Потім після завантаження в проект, з їхніх типорозмірів формується модель будівлі.

Фасади і розрізи (автоматизовані, всі зміни в них координуються відповідно з усім проектом).

Складові і багатошарові стіни дозволяють створювати багатошарові стіни з різним матеріалом по шарах і різним типорозміром, і управляти ними як одним параметричним компонентом.

Приміщення. Інформативність моделі будівлі можна доповнити розрахунками площ і обсягів приміщень, розрахунок багаторівневих приміщень, їх відстеження у специфікаціях і видах моделі. Всі параметри приміщень автоматично оновлюються при зміні моделі.

Робота зі зв'язаними моделями. У Revit Architecture реалізована технологія Model Linking, яка дозволяє об'єднати декілька Revit-моделей в одну або довантажити на макетні листи вже розроблені ділянки з бібліотеки AutoCAD-креслень. Таким чином, за допомогою Revit ви мінімізуєте рутинні операції з оновлення та погодженням проекту, знижуєте ризик помилки при проектуванні.

Легенди. Види легенд являють собою переліки умовних позначень проекту. У перелік можуть входить будь-які елементи моделі або сімейства. Одну легенду можна розміщувати на декількох креслярських аркушах. По суті, легенда - це ще один з видів представлення моделі будівлі, тому на неї так само поширюється принцип загальної координації.

Візуалізація.

Робота з генпланом. Програма автоматизує створення топо-поверхонь для будмайданчика будівлі. Поверхні створюються по точках або лініях створеним в Revit або імпортованим із AutoCAD, є можливість створення як плоских, так і рельєфних поверхонь. Так само можна створювати рельєф по 3М поверхням, конвертованим з Civil 3D або передавати 3М моделі будівель з Revit Architecture в Civil для детального опрацювання генплану.

Перевірка перетинів. Функція використовується для сканування моделі на предмет наявності просторових перетинів.

Моніторинг координації. Дозволяє координувати роботу фахівців суміжників, відстежувати зміни в конструкціях, затверджувати, або відхиляти проекти, а також забезпечувати їх коментарями.

Колективна робота.

Інтерфейс з системами теплового розрахунку. Є можливість експорту інформації про будівлю, включаючи матеріали і об'єми приміщень у формат gbXML (green building extensible markup language), наприклад, для подальшого розрахунку тепловтрат з використанням web- служби компанії Green Building Studio, Inc.

 








Дата добавления: 2016-02-02; просмотров: 999;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.006 сек.