Взаємодія моделей Revit Architecture з Revit Structure і Revit MEP

Завдяки спільній платформі і єдиного формату файлів проекту, можна використовувати загальну модель або декілька пов'язаних моделей для координування спільної роботи архітекторів, інженерів-конструкторів і інженерів внутрішніх інженерних систем.

Інсоляція. Revit Architecture дозволяє аналізувати положення сонця і ефекти сонячного випромінювання. Задавши дату і час або часовий інтервал, можна отримати анімовані відеоролики або окремі кадри.

Фільтри вибору дозволяють візуально виділити компоненти з певними властивостями.

Оформлення посилань на легенди допомагає уникнути помилок при оформленні будівельної документації.

Розрахунок потреби в матеріалах дозволяє докладно підраховувати потреби в матеріалах. Здійснюється це за допомогою нової функції Material Takeoffs (Виділити матеріал). В результаті роботи цієї функції користувач отримує таблицю, яку можна викласти на лист разом з іншими кресленнями. Таблиця може містити інформацію про характеристики матеріалу, його площі або обсязі. У міру розробки проекту точність та актуальність інформації про матеріали забезпечується автоматично.

Специфікація. Зміни в специфікації автоматично відбиваються на інших видах і навпаки. Є можливість асоціативно розділяти таблиці специфікацій, створювати специфікації компоновки для необхідних об'єктів і їх властивостей. У специфікації можна включати елементи з поточної моделі, пов'язаної з нею моделі або обох моделей відразу, також можна включати джерельний профіль об'єктів композиції та додаткову інформацію з пов'язаних файлів.

Угруповання. Ця функція дозволяє використовувати елементи і конструкції, як багаторазово повторювані - застосовується для створення багатоповерхових типових будівель і споруд.

Графічні представлення.. За допомогою перевизначень можна також приховувати окремі елементи або групи елементів на різних видах. Стан видимості елементів запам'ятовується; це корисно, наприклад, для скорочення часу на регенерацію виду та підготовку файлів до друку.

Підтримка форматів DWG, DWF, DXF і MicroStation® DGN.

Кольорові палітри.

Зовнішні посилання. Посилання на файли розміщуються безпосередньо в Диспетчері проекту, що дозволяє змінювати місце розташування файлів шляхом перетягування.

Компонування видів для друку. Залежні види дозволяють працювати з великими проектами за рахунок розподілу інформації між багатолистовими видами. Координація зображень на аркушах здійснюється автоматично, забезпечуючи тим самим точність представлення моделі.

Функція маскування областей дозволяє легко керувати відображенням сімейств Revit Architecture. Вона призначена для перенесення даних між Revit Architecture і спеціалізованими додатками на базі AutoCAD. Функція забезпечує більшу точність відображення даних.

Комунікаційний центр - це вбудоване в Revit засіб повідомлення користувачів про нову інформацію по продукту. Працюючи на основі web-технологій, Комунікаційний центр поміщає повідомлення про появу нової інформації в рядку стану.

Надбудова над Google Earth (доступна за передплатою Autodesk). Тривимірні інформаційні моделі будівель можна публікувати в службу Google Earth безпосередньо з Revit Architecture. Дана можливість допомагає забезпечити взаємодію всіх працюючих над проектом фахівців, починаючи зі стадії планування і закінчуючи затвердженням проекту.

 

 

ЛекцІя №8








Дата добавления: 2016-02-02; просмотров: 1035;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.